Teppanyaki Sazanka (Okura Hotel) in Amsterdam
Restaurateur?, wijzig hier gratis uw gegevens
Ferdinand Bolstraat 333s
1072 LH Amsterdam
Telefoon : toon telefoonnummer(020) 678 74 50
Website : website van Teppanyaki Sazanka (Okura Hotel)
Email : email Teppanyaki Sazanka (Okura Hotel)
Restaurant gegevens
Keuken : Japans
Betalen :

Kenmerken : Airconditioning, Bar, Per boot bereikbaar, Kindermenu, Klassieker, Kleurtjes/kleurplaat/spelletjes aanwezig, Gluten vrij, Groepen max. : 100, Kinderstoel, Magnetron aanwezig voor potjes, Mobiel bellen verboden, Nabij water, Parkeergarage, Valet parking, Privé ruimte max. : 18, Makkelijke entree, Begane grond, Lift, Invaliden parkeerplaats, Invaliden toegangspad, Zakelijk, Hip/trendy, Solo, Overnachten mogelijk, Meekijken in de keuken toegestaan, Rolstoel toegankelijk, Wifi, 24/12, 25/12, 26/12
Keuken open : .
Chef : M Nonaka
Maitre : Caroline Sterel
Sommelier : Caroline Dagevos
Minimum menuprijs : €72.50
Huiswijn per fles : €24.00
Huiswijn per glas : €4.50
Verberg andere restaurants
Wat is Google Street View? Google Street View is een dienst die je de mogelijkheid biedt 360°-panorama-foto's te bekijken van de omgeving van restaurants. De met blauw omlijnde straten in de bovenstaande kaart kun je aanklikken met je muis. Vervolgens verschijnt hieronder de Street View! In de browser navigeer je met de pijltjes-toetsen of door de pijlen aan te klikken die op de foto's te zien zijn.
Dezelfde keukens in de buurt
Yamazato (Okura Hotel), 8.7, Japans, Sushi
Wel eens in de overtreffende trap Japans gegeten? ‘Het eten in Yamazato is boven elke twijfel verheven.’ Chef Masonori Tomikawa balanceert als...
Kushi-Tei of Tokyo, 7.1, Japans
Op 0.10 km. ‘Kleine en gezellige’ Japanner, waar nog on-Japanse prijzen worden gehanteerd. Op de kaart ‘meer dan sushi alleen’. ‘Leuk om...
Japans Restaurant Orandaya, 7.6, Japans
Op 0.37 km. ‘Steriel ingericht Japans eethuis' waar de reguliere bezoeker ‘voornamelijk uit rokerige Japanse zakenlieden’ bestaat. ‘Studentachtige,...
Teppan Yaki & Sushibar Sapporo, 8.2, Japans
Op 0.43 km. In deze ‘kleine, eenvoudige en efficiënte Japanner’ schuif je aan aan de teppanyakiplaat of aan de sushibar. De sushi is ‘supervers en...
Kaiko, 8.4, Japans
Op 0.46 km. ‘Goddelijk eten’ bij deze ‘misschien een beetje te minimalistisch ingerichte’ Japanner. Sushifans komen hier massaal voor de...
Japans Eetcafé Hakata Senpachi, 7.8, Japans
Op 0.52 km. ‘Dit is echt Japans!’ . De kaart is weliswaar beperkt, maar biedt gerechten van ‘uitstekende kwaliteit’ die in ‘grote porties’...
Takara, 7.7, Japans, Koreaans
Op 0.57 km. Dit ‘zeer Japanse’ en ‘traditioneel ingericht’ restaurant serveert ‘heerlijke sushi en sashimi’ in ‘mooi gesneden en goede...
Sushi Bar Shinto, 7.7, Japans
Op 0.70 km. Shinto lijkt behoorlijk bij te trekken. ‘De kwaliteit is gestegen’ tot een niveau waaraan ‘weinig Japanse restaurants in de stad kunnen...
Sawoy, Japans
Op 0.86 km. ‘Thais en sushi in één pand; dat geeft te denken’ – volgens sommigen valt het ook ‘niet altijd mee’. De sushi ‘wil nog wel eens...
No Sushi, 7.7, Japans
Op 0.89 km. In deze ‘prachtige, smaakvolle en trendy zaak, waar ‘alleen een zithoek met kussens nog ontbreken’, is ‘de sushi kakelvers - het wordt...
Restaurants in de buurt
Yamazato (Okura Hotel), 8.7, Japans, Sushi
Ciel Bleu, 8.6, Frans
Superlatieven tekort voor Ciel Bleu. Het ‘eten is echt fantastisch’, de timing van de gerechten ‘is perfect’ en de wijnen ‘zijn goed...
Brasserie Le Camelia (Okura Hotel), 7.6, Internationaal
Deze brasserie in het Okura, met ‘oubollig en weinig origineel decor’ en ‘nogal formele bediening’, verrast je met ‘supereten en een...
Kushi-Tei of Tokyo, 7.1, Japans
Brasserie Richard, 7.5, Frans
Op 0.22 km. ‘Weinig aan te merken’ op deze brasserie, waar klassiek Frans wordt gekookt. Op het ‘mooie servies’ verschijnen bijvoorbeeld...
Tjing Tjing, 8.4, Zuid-Afrikaans
Op 0.24 km. Met een wat ‘smoezelig en huiskamerachtig’ interieur en een tuin met ‘gigantische bomen, waar ’s zomers de vogels zingen’, doet deze...
Perry's Exotische Lunch, Surinaams
Op 0.24 km. De inrichting is ‘niet interessant om te zien’. Er ‘staan wat stoeltjes en liggen wat krantjes voor tijdens het wachten’, maar eigenlijk...
Gambrinus, 7.1, Eetcafé
Op 0.27 km. ‘Rechttoe rechtaan eetcafé zonder pretenties’, waar je van de ‘beperkte menukaart’ prima kunt eten ‘voor niet al te veel geld’. De...
Cijfers op basis van 48 Proefformulieren
Meningen van proevers samengevat
Raffinement tot in de hoogste graad van perfectie. ‘Vlammenspektakel van een goed entertainende chef-kok’ maakt de avond in een van de restaurants van het Okura Hotel eigenlijk al ‘gegarandeerd tot een succes’. De service is ‘optimistisch, attent en correct’. ‘Eentje van wereldformaat’: het is werkelijk ‘alsof je in Japan bent’. Lovend zijn de aanschouwers over de ‘kalmte en eenvoud van smaak’.
Verdeling van de 61 meningen
Wat wil je doen?
Geef je Mening in een kort commentaar -
(uitleg)
Vul een proefformulier (met cijfers) in -
(uitleg)
Tip een vriend(in) met een mailtje
Voeg toe aan je Favorieten
Reserveer een tafel
Tip op:
Mika11 - gister,vrijdag 19 feb. gegeten,eten vaak bij de Jap. maar vonden het gister niet écht super,veel duurder dan ergens anders maar krijgt echt veel minder en gingen er eten omdat de recensie zo goed was maarrrrr vinden Zakura in Scheveningen toch
echt veel lekkerder!!!!Okura is wel lekker maar toch!
Niet OK?
TimothyChad - Super gegeten, lekkere teppanyaki. Ganzenlever op de teppanyaki, rib eye op de teppanyai, zeer en zeer lekker! Een goede warme sake erbij heeft de avond compleet gemaakt
Niet OK?
Angela - uitstekend gegeten hier.Een japans 5 gangen menu gehad met vooraf een heerlijke champagne met kersenbloesencocktail.Zeer vriendelijke bediening,eigenlijk niets op aan te merken.
Niet OK?
te gast - Recent een zakelijk diner gehad, en dan merk je dat het zich heel erg goed onderscheid in bediening. Hoewel het misschien wat doorsloeg naar een knipmes achtige bediening was de bediening erg goed.(iets te gedienstig) Het eten was
allemaal topkwaliteit en mooi qua presentatie. Prijs viel me erg mee voor hetgeen wat je krijgt. porties zijn bijna teveel te grot te noemen.
Niet OK?
sproet67 - In een woord,geweldig!!!
Blader door alle meningen
Mytaste - Afgelopen vrijdag hier gegeten. Fantastisch! Tonijn als voorgerecht was super.Persoonlijk vond ik de eendeborst te gaar maar de eendelever die erbij werd geserveerd prima.Het dessert vond ik helaas ook wat minder. En ja wel schreeuwend duur. Echt voor sparen en
daarna genieten. En ook de kok mocht van ons iets meer show- element bij zijn kookkunsten vertonen.
Niet OK?
Proever42515 - de sushi is echt de beste die er is, prachtig klaargemaakt door de sushi master die er bijna altijd is!
Niet OK?
Sloot - heerlijk! hier kunnen weinig japanners tegen op. als je op je geld wilt letten moet je rustig aan doen met de (goede) wijnen. Maar het eten is subliem. van de salades tot aan de desserts, alles tot in de puntjes
geregeld! Ideaal voor grote groepen.
kortom: hier MOET je gegeten hebben!
Niet OK?
Annevm - Enkele weken geleden super goed gegeten ( met 14 personen ), alles werd voor je neus klaargemaakt! De prijs - kwaliteit kwam aardig goed overeen.
Niet OK?
EricaenNancy - heerlijk!!!!!!!!!!!!!!!! aanrader! Wel duur! Maar de moeite waard, iedere keer weer!
Blader door alle meningen
Proever57546 - Hier hebben we vorig jaar voordat we naar het concert van The Police gingen gegeten. Omdat we krap in de tijd zaten, werd daar rekening mee gehouden. Niets dan goeds over de bediening en het eten, we hadden sushi
als voor en vlees als hoofd, het vlees is zooo lekker... hier proef je de echte japanse keuken.
Niet OK?
ronnebakker - Wauw, dat is nog eens voldaan afdruipen!
Topingredienten, topwijnen, topbediening met kennis van zaken.
Niet OK?
Proever85058 - Dit is en blijft Teppanyaki op hoog niveau. Top eten, leuke en goede chef. Leuke show. Een echte super avond.
Blader door alle meningen
Proever78056 - Wat een feest! Heerlijk gegeten, perfecte bediening en een leuke teppanchef. Mooie avond gegarandeerd.
Niet OK?
anske63 - Met z'n vieren een geweldige ervaring gehad. het eten is hier superieur aan andere Japanse eetgelegenheden. De bediening was erg attent, beleefd en goed opgeleid. Al met al is het hier wel te merken dat je in een van de
betere Amsterdamse restaurants aan het eten bent.
Niet OK?
Hans Peereboom - Voor mijn 21e verjaardag naar het Sazanka gegaan na vele verhalen over de fantastische ervaringen van vrienden. En het was geen woord gelogen; werkelijk waar van begin tot eind een fantastische, onvergetelijke avond gehad. Vanaf het moment
dat je binnenkomt wordt er voor je gezorgd op het hoogste niveau.
De dames van de bediening spreken weliswaar geen Nederlands, maar zijn erg behulpzaam, vriendelijk en ontzettend gastvrij.
Het menu zelf is werkelijk fenomenaal. Zo kregen we coquilles en ganzenlever geserveerd, klaargemaakt op de teppanyaki tafel.
De wijn vulde het geheel tot in de puntjes aan en maakte de ene smaaksensatie nog spannender dan de andere.
Dit alles aangevuld met een drankje in de bar bovenin het Okura, ook aan te raden.
Het kost je wel wat, maar je krijgt er een geweldige avond vol onwerkelijk heerlijke smaakcombinaties voor terug. Hulde, hulde, hulde.
Niet OK?
Proever75637 - One of the best places in town. Excellent food and service. Unique location.
Blader door alle meningen
Proever21388 - In 1 woord TOP. Eten meer dan voortreffelijk, bediening laat niets te wensen over, chef is uiterst professioneel en geconcentreerd. Dit is hoe Japanse Teppanyaki bedoelt is. Kost wat, heb je ook wat. Absolute Aanrader voor een bijzondere gelegenheid!
Niet OK?
Proever73467 - Gisteravond erg lekker gegeten. Het Sazanka-menu was qua portionering wel aan de ruime kant. De top op dit gebied. Onderscheidt zich door de bijzondere en mooie superverse ingredienten als kreeftenstaart (die wel iets te hard gebakken was), eendelever, dorade etc.
Bijzonder mooie (en betaalbare) witte wijn bij gedronken van wijnhuis Antinori uit Umbrie. Wat een toptent!
Niet OK?
Proever50063 - Eerste Teppanyaki ervaring, en direct eentje van wereldformaat. Geweldig lekker gegeten met een aantal collega's! Het Aoi menu met zowel vlees als vis smaakte voortreffelijk!
Complimenten voor de gastvrouw die niet in haar boekje hoefte te kijken met welke gasten ze
te maken had.
Niet OK?
Proever25825 - Een keer per jaar gaan wij hier eten, nu op 13 januari. Het eten is altijd erg lekker, heerlijke verse ingrediënten, voor je neus bereid. Dit keer hadden we duidelijk een kok die het nog moet leren. hij deed erg
zijn best, het eten was prima, alleen de "entertainment-factor" was hierdoor iets minder. Verder niets op aan te merken, nou ja, misschien alleen de prijs...
Niet OK?
Proever8625 - I went there with a group of colleagues and ordered the only vegetarian menu. I had heard so much of this restaurant that I was expecting great japanese food. I was very disappointed. Once again, a restaurant proposes a vegetarian
menu and doesn;t even make the effort to give a "good'' vegetarian menu.
Basically I got 3 cucumber sushi's (with all the different choices of vegetarian sushi's I found it a crying shame that they only provided one type of the most easy and tasteless sushi! ) then I got tempura, then a salad and then some steamed vegetables (not even prepared on the teppanyaki plate as the cooks were preparing the food for the others non vegetarian dishes and apparently didn;t want to bother cleaning the plate to make a tasty vegetarian dishes for 2 people). And my colleagues were getting lobsters and foie gras and the best meat...
and then when I thought that I was finally going to be treated equally with the dessert, I got fruits while the others enjoyed some delicious pancakes with ice-cream and melted chocolate !!!!!!!!!
So it looked like their vegetarian menu was actually a vegan menu. and all of this for more than 50 Euro's !!! never again !!!
Blader door alle meningen
Proever63929 - Van de week geweest met groep van het werk. Het eten was heeeerlijk!! Vooral hoe de chef alles voor je neus kookte was al een voorstelling appart. Ik en mijn partner namen het chef's menu met kreeft en wagu.
Al mijn collega's waren dik tevreden. Bediening was zeer correct. Uiteindelijk hadden we een hoge rekening, maar het was het zeker waard!
Niet OK?
sasjen - Waanzinnig lekker gegeten in een super leuke omgeving! Vriendelijke bediening met een goed wijnadvies zodat de wijn de verschillende ingrediënten van het menu aankon.
Niet OK?
Proever50829 - Heerlijk gegeten! Aan te raden is met een groep van 8 te komen, anders zit je erg dicht op vreemden, kan leuk zijn, maar niet als ze stijf staan van de coke..maar eten voorteffelijk!
Niet OK?
Proever1074 - Heerlijk eten. Goede kwaliteit en vriendelijk personeel.
Wij vonden het wel erg duur, maar zeker de moeite waard om af ten toe eens te doen.
Niet OK?
Proever45768 - This is a very good restaurant, but you do pay for it, and I´m not convinced it is quite as great as the majority seem to say
Blader door alle meningen
Proever52378 - Mijn eerste Teppanyaki ervaring. Wat heerlijk!!! Het eten smaakte echt verrukkelijk en de bediening was hartstikke gezellig. Ik ben zijn naam vergeten, maar de Limburger maakte van het diner een feestje. Het is wel veel geld wat je betaalt. maar
je zit dan ook helemaal vol met vers bereide lekkerheden. De prive kok maakt het hele feestje helemaal af. Werkelijk een toprestaurant!
Niet OK?
Proever42236 - There is a reason that this restaurant has such a good reputation. Fantastic food of excellent quality. The wine card is outstanding.The service is very attentive and friendly.
All in all a flawless and enjoyable evening.
Niet OK?
Proever33201 - Ik vond juist dat de bediening netjes, maar niet stijf was. Het eten was perfect! We waren met een kind en haar werd een 'kindermaaltijd' aangeboden. Helemaal begripvol en niet moeilijk over patatjes. Terwijl de volwassenen heerlijk eten kregen. Ook
de wijn was perfect. We kwamen daar toevallig in ons simpele kleding en er werd niet moeilijk over gedaan en niet anders behandeld. Het was een perfecte en ook gezellige, verzorgde avond. Veel geld, maar wel waar voor je geld. Alles in de puntjes verzorgd en niet opdringerig.
Niet OK?
Proever56742 - Het eten is hier geweldig. Prijzig maar zeker de moeite waard. Erg geschikt voor groepen mensen (8 pers). Privé kok maakt het eten aan de tafel klaar. Alles is heerlijk vers. De bediening is netjes en beleefd. Echt een avondje
uit.
Blader door alle meningen
Proever37007 - ingredienten goed, bediening heel slecht, let niet op of je nog iets wilt bestellen en vergeet dingen te brengen. Om 21.00u geen menu meer te bestellen, alleen nog a la carte. Viel tegen voor de prijs, die je ervoor
betaalt. Was vroeger beter.
Niet OK?
Proever53757 - Teleurgesteld ben ik voor het eerst in 5 jaar. Tot gisteren nam ik zo nu en dan nieuwe, nog niet met Sazanka bekende, mensen mee om ze te laten genieten van de fantastische Teppanyaki. Ik zou het nu niemand meer
aanraden.
Gereserveerd, weken geleden, tussen half 7 en 7 uur afgesproken omdat dit vanwege werk niet anders kon. Nog nooit iets van shifts gemerkt de afgelopen jaren en nu zaten we ineens in de eerste shift, die ik NIEMAND aanbeveel. Het menu kost hetzelfde maar je moet - als je zoals wij om kwart voor 7 binnenkomt - om 20.45 uur weer wegwezen omdat de tweede shift dan staat te trappelen om je plaats in te nemen. Het was toen wij arriveerden nog heel leeg, toen we weggingen ook maar toch was er onbeleefde, onvriendelijke en ongeduldige haast geboden blijkbaar. De dame die ons bediende mag dit nooit meer doen in ieder geval. Nog nooit meegemaakt, in dit normaal gesproken klasse restaurant , dat iemand haar vak zo slecht verstaat.
Wij wilden bij ons menu liever tempura dan de Japanse salade met Hollandse garnalen. Het menu waarmee wij wilden ruilen repte van sashimi of tempura maar we kregen sashimi (ongevraagd) en moesten daarvoor 10 euro p.p. extra betalen! Ook een nieuwe ervaring want normaal gesproken wordt er nooit moeilijk gedaan als je van gerecht wil ruilen o.i.d. Tijd om extra's te bespreken was er blijkbaar niet, binnen 5 minuten stond onze niet bestelde sashimi voor onze neus en de kok was al bezig met de volgende gang omdat de twee andere gasten aan onze bakplaat ook al met die gang bezig waren. Ik was letterlijk nog bezig de laatste sliertjes rettich te verorberen toen onze schaaltjes al werden weggehaald.
De kok deed zijn best maar had gewoon niet genoeg kennis van smaken en zo kon het gebeuren dat de ossehaas, wat de klapper van ons menu had moeten zijn, doorbakken was en nauwelijks smaak had. Er was geen spoom, geen misosoep tussendoor (volgens de gerant hadden we die er in het verleden ook niet bijgekregen maar altijd apart besteld, iets wat ik me niet kan herinneren maar goed). We hadden eigenlijk gewoon niet genoeg gegeten en hebben het schaaltje smakeloze rijst dan ook helemaal leeggeten.
Ik viel van de ene verbazing in de andere. Begin dit jaar kegen we gebakken rijst met alle toeters en bellen die erbij hoorden, nu kregen we gestoomde rijst, zonder dat ons ook maar iets anders was aangeboden. Het moest allemaal snel, snel, snel. Mijn tafelgenote had het laatste hapje dessert nog in haar mond en weg was haar bordje alweer.
Toen de bedienende dame vroeg of het gesmaakt had, heb ik haar eerlijk gezegd dat ik erg teleurgesteld was. Daar had ze niets op te zeggen, alleen dat we van tevoren hadden geweten dat we in de 'eerste shift' zaten. De haast had daar aan gelegen en de spoom viel weg vanwege die shifts in het weekend. De gerant kwam nog aan onze tafel en het kwam er op neer dat ik alles wat ik gemist had eigenlijk zelf had verzonnen. Ook zij begon over die twee heilige shifts op vrijdag en zaterdag en dat het ons van tevoren gemeld was dat we om 20.45 uur weer weg moesten want haar persoonlijke assistent had de reservering opgenomen en die zei dat 'altijd heel duidelijk'. Wij, die de reservering live samen gemaakt hadden na een etentje bij de buren van Yamazato, waren dus allebei dom en doof blijkbaar. Ze kon niets met onze klacht, we kregen niet een drankje o.i.d. aangeboden maar mochten wel bijna 200 euro afrekenen, iets wat ik normaal gesproken altijd zingend deed in dit restaurant.
Ooit werkte er een ober met de naam Dimitri bij Sazanka en die maakte van ieder etentje een feest. Blijkbaar smeerde hij ons in het verleden allerlei extra gerechten aan waarvan ik nooit gemerkt heb dat ze berekend werden. Of laat ik het zo zeggem ik heb er nooit op gelet, ik betaalde het graag. Zelf denk ik dat Sazanka er gewoon duurder maar niet beter op is geworden maar goed, laten we het alemaal wijden aan mijn vergeetachtigeid. Ik heb Dimitri gemist in de bediening de laatste jaren en ik hoopte echt dat ik weer iemand zou vinden bij het bediendend personeel die me zo'n geweldig welkom gevoel zou geven als hij deed maar helaas. Ik zal hem niet snel vergeten maar de rampzalige avond van gisteren is wel genoeg om Sazanka vanaf nu links te laten liggen. De Japanner in Almere-Haven was beter én gastvrijer en dat vind ik echt verschrikkelijk jammer.
Niet OK?
Proever346 - Zeker niet goedkoop, maar het meer dan waard. De kwaliteit van het eten is zondermeer top te noemen en de bedienig is uitermate correct, bescheiden en snel. Hoewel in een hotel gelegen, is daar in het restaurant weinig van te
merken.
De kok is uiterst beleeft en geeft een fantastische culinaire show weg.
Bediening: 9
Eten: 9,5
Sfeer: 8
Niet OK?
Proever53195 - Ik vind het verbazingwekkend dat zoveel mensen dit een toprestaurant vinden (en nog het beste van Nederland??!!!??). Blijkbaar zijn er weinig wereldburgers die commentaar op deze site geven. Voor 210 euro voor 2 personen verwacht ik uitmuntende service en eten
waar je bijna een orgasme van krijgt. Ik vrees dat deze japanners te lang in Ned. wonen en af zijn gezakt naar wat je in het algemeen in Nederland kunt verwachten; BAD CUSTOMER SERVICE. Ik moest continu vragen voor een nieuw glas wijn, glas water werd nooit op tijd bijgevuld en het eten was niet eens zo geweldig. Een goed eettentje op straat in Japan, China, Thailand etc. overtreft in mijn optiek dit restaurant. Wellicht is dit een wereldervaring voor Bert en Truus uit Groningen, maar voor mensen die iets van de wereld hebben gezien zou ik zeggen dat ze beter thuis kunnen blijven.
Niet OK?
Proever51696 - Is 1 van mijn vaste japanse adresjes in Amsterdam. Kwaliteit is altijd voortreffelijk, service uitstekend. Kom hier graag weer terug
Blader door alle meningen
Proever41712 - Okura Teppanyaki is een van mijn vaste adresjes. Gisteren heb ik hier weer heerlijk gegeten. Ik kom hier graag. Gewoon omdat het altijd gezellig en comfortabel is. Tevens blijft het echt een uitje. Helemaal als je als afsluiting op de
top van het hotel je koffie met versnapering drinkt. In de avond lijkt het net op de Amsterdamse stadsbeelden die je in de aftiteling van de serie Baantjer ziet. Het formele karakter van het Japanse personeel is een grote plus. Ooit weleens lekker gegeten na het aanschouwen van een lachende Jap?
Niet OK?
Proever42710 - maandje geleden weer eens wezen eten, niets veranderd, kwaliteit konstant. Blijft erg prijzig maar ook erg lekker. Bediening is zakelijk, kan nog steeds geen lachje van af.
Niet OK?
Proever23137 - Gezellig met z'n vieren gaan eten. Het eten was zoals verwacht heerlijk: goede ingredienten en perfect bereid. De bediening liet echt te wensen over voor een dergelijk restaurant. De door ons gekozen witte wijn was niet gekoeld. Dat kan gebeuren
en zou snel zijn opgelost. Even later werd de wijn geserveerd, maar nog steeds warm, ijsblokje erin, tegen alle principes, natuurlijk niet niet echt top. Vervolgens bestellen we nog een fles, hadden ze die niet even koud gezet. En dit alles op een ongeinteresserde manier. Verder moet je ook nog extra betalen als je gebakken rijst wilt hebben in plaats van witte rijst. Niet echt gepast bij een menuutje van 75 euro. Kortom het was ok en met ons groepje erg gezellig, maar de prijs/kwaliteit verhouding is erg hoog in vergelijking met Japanse restaurants in de buurt.
Niet OK?
Proever43819 - Echt een belevenis en dan ook nog eens heel lekker. Als je met een grotere groep bent (7/8) dan heb je een privé kok, anders zit je met vreemden aan tafel. Je kan in twee shifts eten, wij kozen voor
die vanaf 21:00 uur zodat we lekker lang konden blijven zitten.
Niet OK?
Proever41712 - Ik kom hier zowel zakelijk als prive. Prijzig maar lekker. De koks maken er een show van en dat is prima.
Services is netjes en beleefd. Erg formeel, maar dat hoort in dit soort ambiances. Van een hotelomgeving kom je
vervolgens in Japanse sferen. Ga na het diner naar de top van het Hotel voor een kopje koffie en een likeurtje en geniet van het Panorama. Zowel 's-avonds als overdags een belevenis.
Blader door alle meningen
Proever40764 - Hier kom ik alleen maar met mijn werk. Erg duur, maar met het juiste menu ben je een hele avond zoet en het eten is heerlijk. Uiteraard is de kok die voor je neus het eten bereidt een pluspunt en
het verhoogt het plezier van het eten.
Niet OK?
Proever15157 - Kwaliteit: goed.
Hoeveelheid: meer dan genoeg.
Ambience: redelijk.
Bediening: attent (hoewel iemand van het gezelschap spontaan was vergeten....).
Verhouding prijs/kwaliteit: te hoog voor hetgeen wordt geboden.
Kortom, aardig om eens te bezoeken, maar niet direct voor herhaling vatbaar. Wat dat betreft zijn er
meer dan genoeg alternatieven.
Niet OK?
Proever30073 - Hier valt het nooit tegen! Het eten is geweldig, er is nagedacht over elke gang. De groene thee voor de spijsvertering en limoenijs voor het neutraliseren van de smaak.
De inrichting is vrij zakelijk, maar wel japans. De bediening is vriendelijk,
maar niet altijd Nederlands sprekend.
Verder moet je geluk hebben met parkeren, want het Okura zit altijd vol!
Niet OK?
Proever23064 - voor het geld wat je betaald verwacht ik personlijk iets meer. maar eten was goed, bediening en de kok waren vriendelijk, japanse maitre 'd heeft goede humor...
Niet OK?
Proever18614 - Eten was voortreffelijk. Prijzig, dat wel. Ambiance kan beter, vrij sobere inrichting.
Blader door alle meningen
Proever16731 - Niet goedkoop, maar wel heeeeeeeeeeeel erg lekker. Prima ambiance, als je inderdaad geluk hebt met je mede-gasten. (en dat hadden wij) Professionele bediening, helemaal TOP!!!
Niet OK?
Proever3990 - Het eten, waar het toch uiteindelijk om gaat, is in één woord subliem. Boterzachte sashimi die bijna smelt op je tong, superverse reuzengarnalen, zo puur met alleen een beetje peper, hmmmmm. Zelfs het toetje, ijs met geflambeerd vers fruit, leggen
ze op de plaat. De bediening is vakkundig en discreet. Toch kan ik ze geen "uitstekend" geven, voornamelijk door het publiek dat er zit. Naast ons 10 man voetbaljeugd (Jong Ajax?), zat mobiel te bellen, baco's te bestellen en uit flesjes te drinken. De aanwezige dames gingen gekleed in tijgerprints en mini-spijkerrokjes, waren behangen met (nep)goud en zaten non-stop te roken. Als je nog steeds denkt dat er een recessie aan de gang is moet je op zaterdag naar het Okura: het gehele Van der Valk-publiek zit nu daar. Heel jammer, want voor dit soort prijzen verwacht je toch een beetje cachet.
Niet OK?
Proever8997 - Alleen aan te raden als je wat te besteden hebt. M'n vriend komt hier al vaker, terwijl ik er nog nooit van had gehoord. Zijn moeder was jarig en schoonpappa trakteerde, dus OKURA werd het! De teppanyaki-show was inderdaad indrukwekkend,
eten erg lekker maar v e e l dat het was! Zelfs de ochtend daarop zat ik nog vreselijk vol. M'n vriend had het seizoensmenu genomen, de kreeft werd op de teppanyakiplaat vlug bereid, waarna de stukjes kreeft in icewater werden gedompeld, als finishing touch werden ze als een lelie gepresenteerd op een groen blad...
Ondanks het lekkere eten zou ik er niet zo snel weer heengaan vanwege het kille decor en de te professionele bediening.. was me allemaal iets te professioneel en te afstandelijk. Ik ga dan liever naar het gezellige Sui Sha Ya (ook teppanyaki, Scheveningen), het eten is daar weliswaar iets minder.. maar daar wordt aan tafel tenminste nog gepraat.
Niet OK?
- Erg lekker, erg veel, maar wel prijzig.
Niet OK?
- Al jaren favoriet bij mijn hele familie! De bediening is uiterst vriendelijk. Het eten is erg lekker en vers. Het is elke keer weer een hele belevenis om hiet te eten!! De Sushi en de TeppanYaki zijn beiden van
hoogwaardige kwaliteit.
Blader door alle meningen
- Perfecte sfeer, zeer goede bediening en heel erg lekker!
Heb al heel wat japanse restaurants aangedaan maar dit was zeker de beste!
Aanrader is de lendebiefstuk!!!
Niet OK?
- Hier eens geen zaal met 10 bakplaten en een decor van te luidruchtige bedrijfsuitjes maar gewoon een sfeervolle, wat intieme entourage. Maar mensenlief, wat een prijzen. Twee menu's (er stonden duurdere op de kaart), flesje water, flesje huiswijn, koffie
plus een cognacje: 210 euro. En was het dat waard? In geen 210 jaar. Maar wat weer wel aardig is aan de lokatie, is het internationale gezelschap waarbij je aan de plaat dan aanschuift. Veel leuke verhalen over Equador gehoord en dat was ook eigenlijk wel het hoogtepunt van de avond.
Niet OK?
- Klasse. Als je heerlijk wilt eten met perfecte bediening is dit een perfecte keus. Je moet alleen niet voor de gebruikelijke show gaan, want die is hier beperkt tot het flamberen (noblesse oblige zal wel de stelregel zijn).
Niet OK?
- Voortreffelijk eten, verfijnd uitgebalanceerde combinatie, bereid door een zeer gedisciplineerde kok. Prettige bediening.
Niet OK?
- In een woord 'Fantastisch'. Als het niet zo druur zou zijn, dan zou ik daar elke week wel willen eten.
Blader door alle meningen
- Erg goed restaurant, alleen de kapriolen van de kok vallen tegen, gewoon een goeie kok. Hotelsfeer heb ik niets van gemerkt.De prijs is alleen fors gestegen nl goedkoopste menu 121,-- duurste 137,--. Wij waren met 8 personen en zonder
uitzondering was iedereen er zeer tevreden en we hebben een erg gezellige en lekkere avond gehad.