KeukenMexicaans
Lunch
Diner

dennisC dennisC 30 januari 2012

Rose's Cantina heeft dringend een bezoekje van Herman den Blijker nodig. Of beter nog, van Gordon Ramsey. Pluspunten zijn de prachtige ligging in hartje Amsterdam en het moderne interieur. Maar daar houdt het mee op.
Om te beginnen zijn de tafels vettig en plakt de vloer. Verder zit in zo'n beetje elke nis of hoek een spin in zijn web vliegen te vangen.
De Mexicaanse keuken is geen moeilijke keuken. Maar de chefkok van Rose's Cantina heeft schijnbaar weinig plezier in zijn werk. Zijn gerechten zijn zonder liefde bereid; ze zijn klef, smaakloos en zelfs ranzig.
Ook de organisatie is niet in orde. Op drankjes moesten wij veertig minuten wachten en de obers brachten ons eerst het hoofdgerecht en daarna het voorgerecht. Met name de gehakt- en kipvulling deden de wenkbrauwen fronsen. Het gehakt was niet vers en de kip glazig. De kip hebben we niet durven eten.
De bediening doet haar best, maar omdat de overwegend jonge obers en serveersters om de haverklap hun excuses moeten aanbieden, is hun motivatie ver te zoeken. Met zes man moesten we 190 euro afrekenen. Geen toetje of koffie, want daar hadden we geen trek meer in. We meldden bij het afrekeken dat dit echt niet kon en ontzettend slecht was. Als antwoord kregen we: 'Ik begrijp u en vind het echt erg, maar de baas trekt zich er niets van aan, wat wij ook zeggen. Niet alleen u, maar alle gasten klagen.'
Het geluk van Rose's Cantina is waarschijnlijk dat er overwegend toeristen komen. Die komen een keer en daarna niet meer. Maar dat Rose's Cantina vaste klanten heeft lijkt onwaarschijnlijk.

Natasja833 Natasja833 17 januari 2012

Slechte bediening, die overal veels te laat mee was, meer dan een uur op ons hoofdgerecht gewacht. Het hoofdgerecht is vergeleken met vroeger gehalveerd in de porties. Guacamole leek net of het uit een potje kwam. Kortom zeker niet meer dezelfde kwaliteit als vroeger. Wij gaan het geen eens een kans meer geven.

c_eschauzier c_eschauzier 8 januari 2012

Eentonige standaard mexicaanse kaart, niks springt er uit. Slechte kwaliteit prijs verhouding. Bediening die niet weet wat een cafe con leche is en het verschil tussen een aardbei en een framboos. Wij gaan de volgende keer ergens anders heen.

Bart2011 Bart2011 19 november 2011

Met een groep gegeten. Kwaliteit van het eten was slecht. Nacho's met guacemole die oud was en uit een potje leek te komen. Hoofdgerecht bestond uit worstjes, en wraps. De samenstelling van de vulling van de wraps leek op die uit een pakje in de supermarkt, maar dan is de supermarkt lekkerder. Spijtig, maar geen aanrader.

Doenja Doenja 27 september 2011

Het eten was heerlijk, de bediening was super, alleen een beetje jammer van die muizen op de bar en de rups in de sla.
We kregen wel netjes de drankjes van het huis als tegemoetkoming.

Geef zelf je mening over Rose's Cantina

DonderdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 23:00
VrijdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 23:00
ZaterdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 23:00
ZondagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 23:00

Meld dit restaurant als gesloten