Een aantal keren bij Pheun Thai gegeten en afgehaald. Gerechten smaakten altijd zeer goed en grote keuze. Door de open keuken zie je ook wat en hoe het klaargemaakt wordt. Inrichting is eenvoudig. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Lekker eten!Lieve vrouw in de keuken die keihard staat te werken, maar zo een jong onervaren meisje in de bediening kan echt niet! Werkt niet handig als je iets vraagt en ze nergens iets vanaf weet, of zo vreselijk traag is, zonde, want het eten is heerlijk!
Door alle positieve berichten besloten hier te gaan eten. Interieur stelt niet zo veel voor, op zich niet erg, maar alles was viezig. De tafels en vloer plakten, oude rijst lag nog op de placemats. Het viel zelfs onze 9-jarige dochter op. Eten in voldoende hoeveelheden en snel op tafel maar onze 4 totaal verschillende gerechten smaakten bijna hetzelfde en geen een gerecht was een beetje pittig. Bediening inderdaad niet heel erg vlot, op ons buurtafeltje bleven de vieze borden wel een half uur staan en de rechauds met schalen erop branden vrolijk door. Terwijl het helemaal niet druk was. We verlieten teleurgesteld en met een vieze nasmaak dit restaurant.