6.1
6.4

1 2 ouder »

Lottebokkers Lottebokkers 4 september 2011

We hebben hier onlangs erg lekker gegeten. We hebben veel ervaring met Indiaas/Pakistaans eten en dit smaakte net echt. Interieur is juist eens niet zo strak en Hollands en je waant je echt even ergens anders. We gaan er snel weer eens naar toe.

Singh Singh 2 augustus 2011

Het eten is geweldig, altijd weer heerlijk. Vooral de balti ghosht, chiken tikka massala en dall zijn de aanraders. De bediening is vriendelijk en je wordt snel geholpen.

Marleen R Marleen R 16 september 2009

Ooit was Pakistan restaurant, toen nog in de De Clerqstraat, ons meest favoriete restaurant en toen ook "the one and only restaurant" met Pakistaanse keuken.Bobby Khawadja was en is echt een zeer goede kok.Enige tijd geleden weer eens gegeten op deze 'nieuwe lokatie'waar ze inmiddels ook al weer vele jaren zitten. Het eten was nog steeds zeer smaakvol, alhoewel de porties duidelijk kleiner zijn als vroeger en ook veel duurder als destijds op de oude locatie, maar dat zal ook wel niet anders kunnen met de inmense huurprijzen in de Scheldestraat.We waren er op een zaterdagavond en ons viel op hoe leeg het restaurant was. Vroeger op het oude adres was je blij als je een tafeltje had op zaterdagavond.Ook het drankje van de zaak kon er niet meer vanaf terwijl wij toch vele jaren hele goede klanten zijn geweest, maar door verhuizing naar elders nog maar weinig Amsterdam bezoeken.Er is duidelijk iets veranderd en helaas niet ten goede, dat lees ik ook in de recenties. Heel jammer, want Bobby is als kok nog steeds top of the bill.Misschien meer zelf in de keuken staan en meer aandacht voor de gasten dan wordt het misschien weer zoals vroeger.

simidre simidre 17 maart 2009

Goed, gedegen Pakistaans eten, met name een heerlijke sag-baheer of zoiets (kip met spinazie). Decor een beetje 'faded glory', en wel héél erg rustig.

Proever58902 Proever58902 24 januari 2008

Al jaren zijn de gerechten van constante kwaliteit.
Mooi, ruim, modern maar niet té hip en trendy. Gezellige, warme inrichting, een gastvrije eigenaar met supervriendelijke bediening en een kaart om van te smullen. Het eten is gewoonweg fantastisch ! Kortom: een aanrader !

Proever58902 Proever58902 2 april 2007

Pakistaans eten zoals het hoort te zijn.
Gisteravond \'per ongeluk\' bij de Pakistaan terecht gekomen. Dat beviel prima. De chicken tikka massala was lekker zacht en gekruid. Ook de curry was heerlijk. Mocht wel wat pittiger, maar smaken verschillen. Volgende keer ga ik de vindalloo proberen. De bediening was heel vriendelijk en beslist niet afstandelijk. Prijs/kwaliteitverhouding klopt.

Proever58902 Proever58902 27 maart 2007

Ik kom met grote regelmaat in dit gezellige restaurant. De bediening was erg enthousiast en behulpzaam. We werden goed geholpen in onze menukeuze, we mochten zelfs twee soorten wijn proeven om een keuze te maken. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Met name de Pakistani Menu is een absolute aanrader.

Proever58902 Proever58902 26 maart 2007

Dit restaurant is toch wel een van mijn favorite Pakistaanse restaurants. Het eten is naar mijn mening vrij traditioneel,maar wel goed van kwaliteit. Dit was een leuke manier om kennis te maken met vele verschillende gerechten uit de Pakistaanse keuken ,voor een aantrekkelijke prijs ,maar al met al voor wie eens echt traditioneel Pakistaans wil eten zeker een aanrader!

Sima Sima 12 februari 2007

Dit restaurant is in hoge mate toe aan een totale algehele mega metamorfose , zowel qua entourage, keuken èn bedienend personeel.
Pas later op iens gekeken, had het kunnen weten dus.
Erg jammer.

Proever55595 Proever55595 8 januari 2007

Ik kwam binnen en het was echt heel erg druk, maar toch gingen ze er goed mee om. Ze zijn heel erg klantvriendelijk. Het eten was smakelijk. Als voorgerecht nam ik de linzensoep, wat uitmuntend was. Maar mijn favoriet is natuurlijk de lamsvlees met spinazie. En als toetje nam ik de rijstpudding.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Pakistan