7.0
8.2
Toon telefoonnummer (0181) 472 769

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenEetcafé
Openingstijden12.00-21.00

Talleke Talleke 11 februari 2012

Voor de kinderen is het erg leuk boven. Mijn zoontje wilde er graag weer heen! Maar heb al 3 x voor een dichte deur gestaan. Na paar x bellen kreeg ik te horen dat ze alleen nog in het weekend open zijn. Dus vandaag mijn zoon erg blij gemaakt met het nieuws dat we er heen gaan. Hij had wel een beloning verdiend. Komen we aan en gelukkig waren ze nu wel open. worden we geweigerd wegens onderbezetting!! dat meen je niet. je had het sippe lipje eens moeten zien. hoe kan je dat nou vertellen aan je kind van 3 als we toch al binnen staan! erg teleurgesteld. zelfs even alleen een drankje doen en spelen voor de kleine zat er niet in. Eigenaar was erg onaardig en onbegripvol! 1 maart sluiten ze de zaak. Misschien wel beter ook. Hoop dat er een nieuwe eigenaar komt met leuk personeel die wel als piraten verkleed zijn! het zal super lopen als je getraind personeel heb, en het echt weer een piratenrestaurant maken... dit slaat nergens op! erg jammer.

bbtpn bbtpn 1 januari 2012

Kerstavond gegeten, wilden bestellen en kon alleen een kerstmenu besteld worden. De gewone kaart was er niet meer. Iedereen ontving een kerstmenu kaart zonder prijzen. Daar vroegen wij naar maar het personeel wist het ook niet. Na lang wachten kwamen zij met de prijzen voor de volwassenen € 36.95, achteraf belachelijk hoog voor de kwaliteit en het kindermenu € 17.95 voor patat met frikandel en ijsje met hoorntje omgekeerd in een schaaltje. De kwaliteit slecht en de prijs veel te hoog. Wij hebben wel een klacht ingediend en tot over maat van ramp ontvingen de kinderen een muntje voor een kado en dat was een klein doosje snoepjes van een paar centen. Beslist geen aanrander!!! Heleen.

tamkaf tamkaf 27 december 2011

2e kerstdag wezen eten met 4 volwassenen en 2 kinderen. voor de kinderen een patatje met een frikandel of kroket met een ijsje 17,50 per kind te gek voor woorden .
Het eten voor de volwassenen 35,00 pp en nog nooit zo slecht gegeten ten eerste lopende band werk voor gerecht meloen met ham te ranzig voor woorden .hoofdgerecht entrecote met diepvries groente en patat een pluspunt het spelen voor de kinderen was leuk.

goverd goverd 3 november 2011

waardeloze toko , nieuwe eigenar sinds twee jaar bakt er niks van!
Eten , ik zeg maar niets , zo waardeloos heb ik het nog nooit mee gemaakt!!
Drank: , ben ik zelf (na een half uur wachten bij leeg terras!!!!)maar gaan halen binnen , bediening beseft niet dat hun salaris afhangt van het bedienen van de gasten!
heeft steiger voor de deur voor afmeren van boten , maar heeft besloten die niet te huren van de jachthaven , je kan er dus niet met de boot afmeren!!lekker bij de hand als je een restaurant aan het water hebt!!

personeel komt volgens mij van een andere planeet!

de eerste eigenaar had er meer verstand van!

kortom ik begrijp niet dat je zo je geld kan verdienen!,
absolute afrader!!

Yvonne78 Yvonne78 22 juli 2011

Wij hebben daar geluncht en het eten vonden wij slecht naar wat we ervoor moesten betalen. Pannekoeken voor de kinderen waren zo dun dat je erdoor heen kon kijken, broodje hete kip was gewoon gebakken kipfilet met chiliesaus en broodje warm vlees sloeg ook nergens op, ja het vlees was wel warm ja maar dat was het. Vond het erg tegenvallen!