phnijman 1 april 2012 | |
Oceania is altijd weer een belevenis. Bij het reserveren laten we het restaurant de keuze maken en dan is het een kwestie van gaan zitten en genieten van hetgeen je wordt voorgeschoteld. Nog nooit misgegaan. Geoffrey en Wai Kok, noig vele jaren genieten bij jullie |
agebijkaart 16 januari 2012 | |
aten hier onlangs weer, het blijft een echt restaurant met uitmuntend eten voor een billijke prijs. hulde geoffrey! |
kikker11111 11 december 2011 | |
Wij mijn vrouw en ik komen hier jaarlijks terug,, en dat wanneer wij naar de Holliday on ice show gaan,, deze keer kwamen wij binnen als niet gereserveerde eters,,, dat was geen probleem,, Het eten was weer voortreffelijk, en de bediening was uit de kunst..
TaiHap 10 november 2011 | |
Gister nog een bamisoep gegeten, simpel, maar smakelijk. Met 2 drankjes erbij, nog geen 20 euro, niet goedkoop maar redelijk. Begrijp echt niet mensen steeds dit restaurant te vergelijken met Zeedijk???en als je hun vergelijken met Okura, zijn ze natuurlijk spotgoedkoop, maar daar hoor je niemand over! |
Attore 1 november 2011 | |
te duur geworden, ben vanavond weggelopen zonder te bestellen. Garnalen met Knoflook 38,50 of zo. Ze zijn gek geworden. Voor dat bedrag kun je op de Zeedijk met z'n 2en heel veel meer dan prima eten. Ik kom al 32 jaar bij Oceania, bestelde zelfs vaak Abalone dus ben duur gewend. Maar de nieuwe prijzen slaan alles, en vooral de plank mis. Ik ga er NOOIT MEER naartoe. En verdorie, ik vind Jimmy al 32 jaar een goeie vent.... echt jammer |
Altijd-trek 28 september 2011 | |
Laatst hier gegeten met een groep van 10. Ik kende dit restaurant al en wist dus dat het lekker eten was maar dit overtroefde mijn stoutste verwachtingen. Omdat we dus met een groepje waren werd ons een menu geserveerd en daar hadden we absoluut geen spijt van.
ericvandijk 14 juni 2011 | |
De service was echt om te huilen; nog nooit zo'n vermoeiende discussie over een bak rijst gehad. Reden om er nooit meer te komen! |
rensdenhollander 14 juni 2011 | |
De service is onbeschoft en allesbehalve klantvriendelijk. Met name een dame die er rond loopt verpest een avondje uit eten. Ze snauwt de klanten af en is de oorzaak dat we hier niet meer terugkomen. |
diegogarcia 10 februari 2011 | |
het is heel sierlijk, goed eten,
TeamBril 19 november 2010 | |
eten is redelijk, maar 2x zo duur als op de zeedijk. ambiance is een ratjetoe van zakelijk, hip en oudbollig. duidelijk gericht op de zakenlunches en diners vanuit de RAI. Vandaar wellicht de, voor een chinees, uitgebreide wijncollectie. De wijn is echter overprized en de collectie oninteressant.
Geef zelf je mening over Oceania