Peterverduin 12 november 2010 | |
Met 4 personen hier wat tapas gegeten.
Proever22576 19 september 2009 | |
Heerlijke wijnen, met als absolute topper een witte uit Portugal. Iets fruitig door muscat. Kaasfondue met blauwe kaas of truffel, het is moeilijk kiezen. Tapas zijn prima en bediening top! |
Francisca1 8 maart 2009 | |
Gisteravond met vrienden hier heerlijk gegeten. Wij wilden ieder een verschillende soort kaasfondue, wat geen enkel probleem was. De kaasfondue was heerlijk, de chocoladefondue zo mogelijk nog lekkerder! Voor herhaling vatbaar |
Maudy 7 februari 2009 | |
Als je bij Mulliner's binnen stapt én een tafel bemachtigt, weet je dat je de hele avond de tijd krijgt om te kunnen genieten van de heerlijk wijnen, porten en kazen. Vervolgens glijdt de tijd voorbij en besluit je over te gaan op de overheerlijke kaasfondue en enkele tapa's gerechten. Het geheel sluit je dan af met een chocoladefondue die niet te weerstaan is. Je rekent af, bedenkt dat je veel waar voor je geld hebt gekregen en bemerkt vervolgens dat de tijd, niet zoals je dacht even stil stond, maar voorbij gevlogen is.
MERE 15 oktober 2007 | |
Afgelopen vrijdag met 4 personen gegeten. Op een goede bodem te leggen voor de kaasfondue zijn we begonnen met tapas. Zowel de serranoham, de garnalenkroketjes, de chorizo als de gehaktballetjes smaakten prima. En ook over de kaasfondue waren we erg te spreken. Met name de bospaddestoelen en de blauwe kaas vielen erg in de smaak! |
Vanja 26 mei 2007 | |
Van een \'wijnlokaal\' verwacht je net iets bijzonderder wijnen, maar degene die ze hebben, smaken erg goed bij de tapas. Geweldig dat vlak bij het (gruwelijk drukke) Leidseplein zo\'n oase van rust is. Een zeer charmant etablissement. |
Laura Musch 15 december 2006 | |
Wat een aanrader! Heerlijke kaasfondue (lekkerder dan bij Bern!), goede tapas en perfecte wijnen. De bediening is vlot en leuk, ik kom zeker nog eens terug! |
Proever27326 7 maart 2006 | |
Telkens als ik hier ben, besef ik niet dat ik middenin Amsterdam zit.. Zo knus, gezellig, lief, leuke zeer vriendelijke bediening, niemand heeft haast, al blijf je uren zitten, prima!
Proever38475 16 februari 2006 | |
Wat een aardige plek! Wij hebben een enig sfeervol avondje gehad, bediening attent en vlot, de kaasfondue was heerlijk en de ambiance was goed. Wij wonen al tien jaar in de buurt, maar tot onze grote spijt nooit eerder dit lieve tentje aangedaan. Vanaf nu komt daar verandering in! |
Proever11895 6 januari 2006 | |
Wat een geweldige plek. Tenminste echt goede wijn voor een redelijke prijs. Bediening is voortreffelijk!!!! Hapjes heerlijk vooral kaasfondue met truffel!!! |
Geef zelf je mening over Wijnlokaal Mulliner's