's Zomers zijn de beste plaatsen ‘op het terras aan de gracht’, 's winters zit je in een ‘sfeervol etablissement met veel kaarslicht’. Aan de ambiance zal het bij deze zaak niet liggen en aan de ‘prachtige locatie’ ook niet. Wel laat de bediening ‘af en toe te wensen over’. Er werken ‘vrolijke, gezellige jongens en meiden’, maar je merkt dat ze ‘wat onervaren’ zijn. De chef heeft volgens sommigen af en toe ‘een mindere dag’ en ook de porties ‘meet hij soms wat krap uit’. Andere gasten boffen echter en zijn ‘nog nooit teleurgesteld de deur uitgegaan’.
Prima restaurant en lekker centraal. Zeker ome ven af te spreken met mensen buiten de stad.. en dat is precies waar de schoen wringt soms.. blijkbaar nemen wij Amsterdammers allang genoegen met medium bediening en zien we de soms sjachrijnige maniertjes van de bediening niet eens meer. Maar ben er nu twee keer opgewezen door 2 verschillende vrienden dat het eten idd prima is en prijs nog redelijk maar dat bediening soms echt rare kuren heeft... mij om het even :) als het eten maar lekker is en prijzen niet door het dak gaan kan mij de bediening vaak de avond niet vergallen..of is het omdat de Amsterdammers de hoop hebben opgegeven nog vriendelijke bediening te krijgen :)
Kom hier regelmatig en verbaas me over sommige reacties. De kaart is origineel met een prijs-kwaliteitverhouding die je in A'dam niet veel vindt. Heb er deze week weer heerlijk gegeten met als altijd een ontzettend attente bediening. Mijn tafelgenoot was verrast over sfeervolle locatie en mooie kaart. Perfecte avond gehad.
Voor mij geen tweede keer voor Morlang. Mijn broodje was gelukkig lekker, maar de bediening was ronduit slecht. Elk woord leek een woord te veel en volgens mij hadden ze er absoluut geen plezier in. Na het antwoord op de vraag wit of bruin brood keek het bedienende meisje direct weg. Niet verwonderlijk dat ik dan ook bruin brood kreeg i.p.v. wit. Gelukkig zijn er genoeg lunchspots in Amsterdam waar ze het wel snappen.
Afgelopen zaterdag hier voor de lunch op het terras neergestreken. Samen met een vriendinnetje zouden we er echt een lekker dagje van maken, dus een goede en lekkere lunch hoorde daar zeker bij. Nadat ik zat en mijn vriendin nog half stond was er al iemand bij ons om te vragen wat we wilde drinken (zou wel iets vriendelijker gevraagd mogen worden), nadat wij dit hadden doorgegeven kwamen redelijk snel de drankjes, toen wij doorgaven dat we ook wisten wat we wilde lunchen werd dit enigszins geïrriteerd opgenomen, voor mij was het de Eggs Benedict, geen dank je wel, komt er aan, nee hoppa weg was ze. De wijn kwam helaas in een vies glas (lippenstift op de randen) mijn eggs benedict ( gepocheerd eitje met hollandaise saus) bestond uit een eitje waarvan het geel hard was, dit hoort zacht te zijn + de hollandaise saus was geen saus maar meer een substantie die was ingetrokken in het ei ( wellicht opgewarmd?) Erg teleurstellende lunch helaas.
Restaurant ziet er gezellig uit in mooi grachtenpand. Vlees was lekker, maar de frieten smaakten naar vis. Jammer. Prijskwaliteitverhouding is redelijk.