merelAmsterdam 27 oktober 2011 | |
Ik was altijd erg enthousiast over het Molenpad en raadde het vrienden zelfs aan. De laatste paar keer ben ik echter minder tevreden en na afgelopen zondag heb ik besloten niet meer te gaan. Toen ik na een kwartier vroeg een drankje te mogen bestellen kreeg ik een "Nu even niet" van de gastheer te horen. Het was erg druk, maar dan hoor je niet zo tegen je gasten tekeer te gaan. Nadat ik het na 10 minuten weer vroeg kreeg ik een "Ja zo"te horen. Ontzetten onklantvriendelijk. Ik ga er niet meer heen! |
Amsterdammertje87 23 maart 2011 | |
Fijne tent voor een borrel of een (simpele) avondmaaltijd. Snelle, gezellige bediening. Een aanrader. |
josh.meidoorn 4 maart 2011 | |
we komen hier vaak voor een koffie of gebak , een leuke zaak , strenge bediening ... |
gedeon 17 november 2010 | |
goeie prijs/kwaliteitverhouding en aardige bediening, ook als het druk is. |
proever9674 30 september 2010 | |
Het is geen culinair hoogstandje bij het Molenpad maar ze hebben een prima biefstuk met lekkere frietjes. Ook andere gerechten zijn heel behoorlijk. Een ideale tent voor een uit de hand gelopen borrel en bovendien hebben ze een heerlijk terras direct aan de gracht. |
harry1 2 mei 2010 | |
Een aardig uitziend eetcafé maar niet bijzonder. Om 20.30 zijn niet alle gerechten meer te krijgen, de expliciet rood bestelde tournedos komt medium. Het is een dun, taai stukje vlees, niet zoals tournedos hoort te zijn. Tot 2x toe een fles water besteld, nooit gekomen. Ondanks dat de meisjes in de bediening vriendelijk zijn is het erg moeilijk om hun aandacht te krijgen. Ze zijn druk met sluiting voorbereiding en verliezen daarbij de nog aanwezige gasten uit het oog. Dit was duidelijk eens maar nooit meer. Overigens heeft de eigenaar nog een aantal zaken in Amsterdam waar min of meer hetzelfde voor geldt. |
Ben en Wen 14 juni 2009 | |
Waar is de tijd van weleer gebleven. Nu is het een tent waar je een uur! moet wachten op je eten. Wat je dan krijgt is ronduit bedroevend. Slappe frite. Taaie biefstuk. Medium werd rare. Hier gaan wij nooit meer heen. Jammer. Vroeger kwamen we hier zo vaak. |
Proever83736 7 november 2008 | |
Dramatisch service en slechte keuken. Ik heb hier geluncht en kreeg broodjes tonijn en rosbief alsof het bakstenen waren zo hard. Kennelijks was brood ontdooit en daarna weer opgevoren geweest. Toen we iets van zeiden, kregen we van de bedrijfsleider te horen dat de broodjes vers waren, maar dat ze het in de keuken zou navragen. Nooit meer iets gehoord en toen ik bij het betalen er nog naar vroeg, kon er zelfs geen sorry vanaf. Te jammer voor woorden en voor mij een reden om na jaren op het terras te hebben gezeten, nu met huidige bedrijfsleider nooit meer terug te komen. Zelfs uitsmijter lukte niet doordat kaas en ham kennelijk direct koud uit de koelkast |
Proever57800 28 februari 2007 | |
In dit bruine cafe hangt een lekker relaxed sfeertje. In de winter knus binnen, omringd door bijzondere stamgasten en gezellig personeel. In de zomer lekker op het terras bootjes kijken. Je kunt er lekker lunchen en dineren voor niet te veel geld. En ze hebben heerlijke Belgische biertjes op de tab! |
Klazina 23 februari 2007 | |
De twee keer dat ik er gegeten heb (een keer in de winter en een keer in de zomer) vond ik het én gezellig en lekker eten dat zijn geld waard was. Ik zou hier zeker teruggaan. Over de bediening had ik niet te klagen. |
Geef zelf je mening over 't Molenpad