Moeders over zichzelf

Houten tafels, gedekt met vintage serviesgoed en verschillende glazen. Honderden foto’s van moeders aan de wand. Waan je even thuis aan moeders keukentafel met onze Hollandse pot of kies een internationaal Moedersgerecht. Jarige moeders krijgen een “special treat”. En….Moeders heeft een heerlijk zonnig terras!

1 2 3 4 5 ouder »

famtrijder famtrijder 6 februari 2012

Leuk concept. Maar wel erg geïnt op toeristen. Dat is jammer. En van mij zou de kaart vaker mogen wisselen.

Loes1001 Loes1001 27 januari 2012

De bediening was nog wel redelijk, maar het eten niet om over naar huis te schrijven. Slappe frietjes gebakken in oud vet, Taai vlees en het leek allemaal niet vers bereid.
Geen aanrader.

Vraatbaak Vraatbaak 21 januari 2012

We aten hier in augustus 2011. Weer eens wat anders, gewoon Nederlands. De entourage getuigt van gevoel voor humor, wat de feestvreugd ten goede komt. De Hollandse rijsttafel was een lust voor het Hollandse oog en lekker zout en vet, zeer royale porties, zoals een goede moeder het je gunt. De rode wijn had voller en beter gemogen. De houding van de bediening was alsof het een hele eer was dat we hier mochten eten.

ichbineve ichbineve 12 januari 2012

Was hier met 6 meiden van verschillende landen gaan eten. Voor iedereen was het een succes. Genoeg eten leuke bediening, lekkere wijn. Wel echt een meiden restaurant

maksimaal maksimaal 11 december 2011

was erg gezellig, en herkenbare keuken! de lever was zeer goed gebakken.

MJ90 MJ90 1 december 2011

Onlangs samen met wat internationale vrienden bij Moeders gegeten om ze de Hollandse keuken te laten proeven. Ze aren aangenaam verrast over het eten. Zelf houd ik niet zo van Nederlands eten, maar op de kaart ook verrassende internationale gerechten, lekker! Gezellige sfeer en goede, leuke bediening!

fransvelde fransvelde 19 september 2011

Tjonge jongens, zo slecht heb ik zelden bij een moeder gegeten. Als je de pretentie hebt als een moeder zorg te dragen voor het culinaire welzijn van je kinderen (gasten) dan komen deze laatste er zeer slecht vanaf. Je kunt beter 'zonder eten naar bed, voor straf'. Vooraf 'mamma's happas' o.i.d. : een slechte samenstelling van ijs- en ijskoude gerookte zalm, flinterdunne plakjes paté-achtige 'nix' met van die oh zo bijpassende cranberrie saus, vergezeld van enige andere happas die werkelijk alles dat met 'lekker eten' niets te maken heeft. Open wijnen (wit en rood) zijn okay. Maar we komen niet voor 'okay'. Er is al zoveel in stad 'okay' voor minder euries. De hoofdgerechten zijn van een onvoorstelbare triestigheid: zuurkoolstamppot zonder enige ziel, waarbij een elleboogje Hema worst wellicht de boel nog moet redden (nou niet dus ...) want de gehaktbal ziet er niet alleen armetierig uit maar smaakt ook zo. En dan 't spek: elke zichzelf respecterende kok (...) zou toch iig in staat moeten zijn dat deel van de dis met de losse pols uit het pannetje te kunnen schuiven! Nou, niet dus: stukjes aangebrand icm aan elkaar vast gekleefde bijna rauwe plakjes. Dat spek kunnen ze beter op de kat binden ... Al met al: stoppen met uitnutten, dames en weer eens gaan nadenken over de basisgedachte van het exploiteren van een restaurant, alwaar bezoekers verwend willen worden ipv gedowngrade ...

maurits12 maurits12 18 september 2011

Het eten was echt heel slecht, de bediening goed en het concept leuk. Maar als het eten slecht is is het restaurant dat toch ook wel. Spare ribs echt vies en vet, spinazie hutspot vies, friet slap en Vega hap had geitenkaas met een laag Goudse erop? Bahbah. En alle 4 misselijk na het eten, niet best. Nogmaals bediening attent en goed, leuke tent maar da's nie genoeg

Future1 Future1 18 juni 2011

Hier gisteren met een team Amerikaanse vrienden gegeten. Het is een zeer populaire gelegenheid, waar ook een groot aantal Amerikanen het zich liet smaken. Ik was echter niet onder de indruk. De voorgerechtjes "mama's happas" smaken naar groothandel. De hoofdgerechten waren stamppotjes met verscheidene soorten vlees, spareribs, en lamsrack, en scholfilet. De stamppot had meer smaak kunnen hebben, een beetje boter, wat room, wat peper en zout en misschien wat nootmuskaat. Erg droge puree. Het vlees bij de stamppot was matig. De sudderlap erg droog, de worst, ja, van de Hema dus dat gaat wel okay. De gehaktbal had ook niet veel smaak en de gebakken spek gewoon zout, net als de Jus overigens die echt heel erg zout was. Diezelfde jus kwam overal terug, dus kreeg de indruk dat er aan het begin van de avond uit een grootverpakking een schep poeder werd genomen, in een pan met kokend water en je Jus is klaar. De spareribs waren volgens de tafelgenoot prima. De lamsrack was redelijk taai, en eigenlijk te veel vlees om nog subtiel te zijn. Diezelfde, zoute, saus erbij. De scholfilet was goed gebakken, sappig en zacht, maar ontzettend zout gepaneerd. We hadden de hele avond gemixed bier, fris, en gemengd gedronken, en toen twee dames aan het eind van de avond (na het toetje) een glaasje water vroegen werd daar moeilijk over gedaan. Allemaal te veel eten, uit balans, en, zoals hier eerder al gezegd, eigenlijk flink prijzig voor wat het is.

stephanie1984 stephanie1984 23 mei 2011

Een maand geleden hier gegeten. Fijne sfeer en leuke menukaart.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Moeders