| Keuken | Grieks |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
anrodb 9 april 2012 | |
Op zaterdagavond wilde wij nog snel lekker eten voordat wij naar een feestje gingen. Bij Corfu hadden ze nog een plekje voor 4 personen beschikbaar. Wij gaven aan niet zo heel veel tijd te hebben en dat was geen enkel probleem ondanks dat de zaak helemaal vol was.
Artibus 15 maart 2012 | |
Vanavond hier gegeten; We kwamen bij toeval in Boxtel en hadden trek in Grieks eten. De bediening was uitermate vriendelijk, enthousiast en belangstellend; Zeer goed en een compliment voor deze Brabantse gastvrijheid. De gerechten waren zeer goed, gelukkig niet te zout. Het was allemaal meer dan voldoende. De katiifie als nagerecht was dik voor elkaar! Natuurlijk krijg je hier bij binnenkomst een glaasje Ouzo. Als wijn kozen we Retsina; meestal komt die in een kannetje op tafel, hier in de ons uit Griekenland bekende halve liter fles. Goed van kwaliteit.
tiff74 22 januari 2010 | |
Het is een rustige gelegenheid, de tafeltjes staan wel erg dicht bij elkaar maar er heerst wel een gezellige sfeer. jammer dat het terras wat aan de smalle/kleine kant is. |
kmoors 22 oktober 2007 | |
Zeer lekker grieks eten. Totaal geen vet. De diverse voorgerechtjes zijn een aanrader erg lekker.
Proever35843 3 juli 2005 | |
goed restaurant maar wat meer plaatsen had ik wel verwacht |
Geef zelf je mening over Corfu