Niets is gelogen over deze goeie pizzaria. Nog nooit heb ik zo een lekkere pizza gegeten. De ingrediënten die hier worden gebruikt zijn supervers en van zeer goede kwaliteit. Mijn vrouw had zelf een pasta waar zij zelf ook erg tevreden over was. Top Salerno, ga zo door!
We hadden een uitje met ons collega's. We hadden trek in een pizza dus kwamen we pizza eten bij Pizzeria Salerno.Het was heeeeerlijk.Verse deeg, verse ingrediënten en goede service.Wat wil je nog meer?
Bedankt voor een gezellige avond.
vriendelijke mensen,eten ja, zoals altijd heerlijk.ik kom salerno zeker 23 jaar,je weet wat je krijgt,maak niet zorg..vroeger kleine hokje nu groot restaurant,afhaal bezorgen.kwaliteit,kwalitet.
Franco ga zo door niet stoppen met salerno..wij blijven komen.
Cris......
Heb een spaghetti carbonara en een lasagna Salerno laten bezorgen. Online aangegeven dat deze om 18:45 bezorgd mag worden en de bezorger was er klokslag 18:45, top dus!
De spaghetti carbonara was klaargemaakt met kalkoen ipv spekjes, maar was heerlijk!
De lasagna was matig. De ingrediënten waren goed vers, maar de lasagnabladen waren niet afgewisseld met de vulling, waardoor de pasta als een bonk aan elkaar hing. Maar de volgende keer zou ik zo weer pastaatjes laten bezorgen!
Ik vind het eten daar heerlijk!! Ik word elke keer heel erg goed geholpen, nog nooit problemen gehad. Bezorgen is ook altijd op tijd, altijd warm. Alles samengevat in een woord. PERFECT!