Gisteren met zn 3-en heerlijke avond gehad. Dat kwam vooral doordat de serveerster het mogelijk maakte dat er een tafel voor ons gecreeerd werd: charmant en voor niemand vervelend werd er v tafeltje geruild met een ander (kleiner) gezelschap! De viskoekjes en smaak v Tom Ka Kai en Tom Yam Kung bepalen voor mij altijd de kwaliteit v een thai. Deze (nieuwe?) Little Thai Prince krijgt een 8! En het authentieke servies helpt bij de hele beleveing:-)
Gisteren hier gegeten en het was werkelijk fantastisch! Snelle en vriendelijk bediening en we konden gelijk bestellen! Het eten werd snel klaar gemaakt en zag er verzorgd uit! Authentiek Thais!
Reserveren, want het is druk.
Een van de weinige Thaise restaurants die de scherpte uit Thailand nog intact laten.
Ook mogelijk om andere gerechten dan die van de kaart te bestellen, dus heb je nog de naam van hét gerecht in Thailand onthouden, dan maken ze het.
Vriendelijke bediening.
Wel gericht op snel eten en weer weg; natafelen wordt omwille van de lange rij niet gewaardeerd.
Thais eten zoals Thais eten hoort te smaken. Zelfs de streekgerechten smaken zoals in de streek zelf. De Massaman curry behoort tot de beste van de stad. Wij komen er minimaal twee keer per maand en dat al jarenlang en het verveelt nog steeds niet.
Jan van Kranenburg
Blijkbaar moet je tegenwoordig bij een restaurant zijn als je bier wilt bij het eten. Dus kwammen we hier terecht en dat was geen verkeerde keuze. Heerlijk gegeten, vriendelijke en goede bediening.