pierre25 30 oktober 2011 | |
Het eten is hier altijd goed en vers. Absoluut geen culinaire hoogstandjes maar degelijke Chinese maaltijden voor een zeer schappelijke prijs. En de hele familie staat te popelen om te koken en je te bedienen |
kampman 28 oktober 2010 | |
Ook ik kom hier al sinds mijn studietijd.Eten smakelijk en altijd prima in orde. Personeel bescheiden,vriendelijk en hulpvaardig.De meeste klanten halen af,maar als je de drukte buiten even zat bent,is het ook prettig om in het piepkleine, knusse restaurantje te eten. |
jhertum 3 maart 2010 | |
Heerlijk eten, vriendelijk mensen. Heel knus restaurantje om uit eten te gaan; vier tafels. Het is altijd goed en snel om af te halen. |
Proever61788 14 juni 2007 | |
Ik kom hier al sinds mijn studententijd en Hoi Kingt is echt een FANTASTISCH restaurant. De bediening is altijd even vriendelijk, het eten is lekker en goedkoop. Het is de gezelligste, lekkerste en meest knusse afhaalchinees in de Pijp! |
Proever44439 14 maart 2006 | |
Sinds enige tijd woon ik in Amsterdam, en godzijdank heb ik nu al een van de beste Chinese afhaalrestaurants ontdekt. Van buiten een tikje geheimzinnig, doch eenmaal binnen een uitermate knus zaakje! Het belangrijkste is dat het eten eindelijk niet eens Ver-europeescht smaakt, doordat alles vers wordt bereid! Vooral hun BabiPangang is niet te vergelijken met de standaard- \'Nederlandse\'! Gaat dat zien, en proeven! Bediening: warm |
Proever9804 20 februari 2005 | |
Lekker chinees eten voor een hele goede prijs, bij hele lieve mensen. |
Geef zelf je mening over Hoi King