luna1 16 april 2012 | |
Heel erg lekker gegeten vanavond bij Kushi-Tei. Het eten was allemaal supervers en smaakvol en de bediening erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar! |
Os65plus 13 april 2012 | |
Heerlijk gegeten in een intieme setting. Warme sfeer en goede service, kortom prima! Enig minpunt is dat je voor een fles water €6,30 af moet rekenen. Laten we eerlijk zijn, het gaat om water! |
Lorraine 24 maart 2012 | |
Small (make sure you reserve) not very fancy Japanese grill restaurant with good food at an extremely reasonable price and very good service. Nice place to have a quick bite. We got a taste with groupon and we will definitely go back again. Tempura our neighbors were eating also looked great! |
Robert_1978 4 maart 2012 | |
Wat een lekker eten!! eenmaal besteld te hebben blijf je eten van dit traditioneel Japans menu .. Je proeft dat alles vers is en dat het voor je neus gemaakt en bereid word is een mooie ervaring.... Echt een aanrader!! |
sushiya 17 juli 2011 | |
Perfect lekker echt Japans eten van de houtskoolgrill (waar vind je dit in NL?) voor een zeer betaalbare prijs. Bediening erg vriendelijk en attent. Interieur sober. |
ww 21 april 2011 | |
Ik kom hier wel regelmatig. Klein restaurant. Lekker eten. Betaalbaar. De bediening is erg vriendelijk. |
rene_chummy 11 oktober 2010 | |
Lekker, Lekker, Lekker: heerlijke Japanse "tapa's van de houtskoolgrill, zeer redelijk geprijsd! Een aanrader. |
Jan-Paul 16 september 2010 | |
Erg leuk restaurant! Vlotte bediening en goed eten tegen een mooie prijs. Leuk om te zien dat de mensen veel aandacht hebben besteed om het tradionele japans te houden. Ik ga hier zeker nog vaker eten. |
angel69 13 april 2010 | |
Kom hier al vanaf ongeveer 1996, en ga altijd tevreden naar huis.Spontane,vlotte bediening (leuke studentes, maar ook dames die hier al jaren werken)
Een proever 25 december 2009 | |
Ben een keer naar dit restaurant geweest en de bediening was vriendelijk. Nederlandse dame in de bediening en een Japanse. Het eten was er redelijk maar zeker niet bijzonder. Het waren allerlei verschillende soorten sate's met kip/ garnalen gedompeld in een terriyaki saus. De kok maakte het wel lekkerder doodat het lekker op de grill is gegaard. Al met al een prima tent om te eten al was de inrichting voor verbetering vatbaar. |
Geef zelf je mening over Kushi-Tei of Tokyo