Japanse Houtskoolgrill is wereldwijd bekend als erg gezond eten uit de Japanse keuken. De hoge temperatuur van de grill verwijderd vet en geeft het eten karakteristieke smaak en textuur. Helaas kunt u thuis niet genieten van deze culinesse, dus kom daarvoor eten bij Kushi-Tei! U kunt al bij ons eten vanaf 12€ voor een menu. Wij zijn er voor u al vanaf 1991. Kushi-Tei is betaalbaar eten voor u!
Perfect lekker echt Japans eten van de houtskoolgrill (waar vind je dit in NL?) voor een zeer betaalbare prijs. Bediening erg vriendelijk en attent. Interieur sober.
Erg leuk restaurant! Vlotte bediening en goed eten tegen een mooie prijs. Leuk om te zien dat de mensen veel aandacht hebben besteed om het tradionele japans te houden. Ik ga hier zeker nog vaker eten.
Kom hier al vanaf ongeveer 1996, en ga altijd tevreden naar huis.Spontane,vlotte bediening (leuke studentes, maar ook dames die hier al jaren werken)
Het eten wordt bereidt op een echte houtskoolgrill, dus niet op zo'n gasbrander.Interieur mag wel iets moderner, maar er is mij verteld door een echte Japanner dat dit interieur juist typisch Japans is.