Gisteren geweest. Oude harde broodjes, voorgebakken telo en saoto die nergens naar smaakt. Leek wel of het al meerdere keren was aangelengd met water. Zelfs de peper smaakt naar niks. Nee, hoor geen Kalok meer voor mij.
Kalok is gevestigd midden in het centrum van Rotterdam. Als je trek heb in iets lekkers van de Surinaamse keuken dan kun je met een gerust hart daar lekker iets bestellen en daar opeten. Een aanrader vind ik daar een broodje bakkeljauw. De inrichting is echter wat sober en bij drukte zit Kalok snel vol.
Ik kom hier regelmatig en het eten is hier elke keer weer heerlijk! De keuken is echt Surinaams, vooral de nasi moksi metie, kipkerrie-broodjes & saotosoep zijn superaanraders! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en de inrichting is mooi schoon. Je kunt er lekker relaxed zitten om van je eten te genieten, maar ik neem ook vaak mijn eten mee naar mijn werk en dat wordt dan ook netjes voor me ingepakt. Echt niets op Kalok aan te merken!
mijn vriendin gaat er vaak eten halen en vindt het eten wel lekker daar maar op die ene keer na toen ze een tjauw min bestelde en toen ze op haar werk kwam er 4 haren uitviste dat was wel wat minder ze had weinig tijd om terug tegaan dus de volgende dag is ze terug gegaan en bestelde wat anders en vertelde het tegen de eigenaar en die was natuurlijk geschrokken . dus krijg mijn vriendin wat ze bestelde gratis dat was wel een +puntje maar haren in het eten mag niet ! jammer