1 2 ouder »

amstelvener amstelvener 16 januari 2012

Afgelopen zaterdag gegeten. Prima voorgerecht en heerlijke visschotel als hoofdgerecht.
Bediening was vriendelijk en de ambiance goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Sicilie Sicilie 14 maart 2010

Vorige week zaterdag met 5 personen heerlijk gegeten en gedronken, een fijne bediening en een warme Italiaanse sfeer.

ArianD ArianD 26 augustus 2009

Na het lezen van de andere recensies zou ik haast twijfelen of dit hetzelfde restaurant was. Maar heb hier een paar maanden geleden gegeten op Zaterdagavond. Het eten was heerlijk, goed bereidde gerechten, maar de bediening was heel erg slecht. Ongeinteresseerd en traag, we moesten minimaal 20-30 minuten (soms langer) wachten na ieder gerecht tot onze borden werden weggehaald. Misschien troffen wij net een slechte avond.

martijger martijger 3 juli 2009

Leuke tent voor een lekker hapje Italiaans. Verwacht geen haute-cuisine, maar de kwaliteit van het eten is goed. Tafelgenoot had verse mosselen, die zeer goed waren klaargemaakt. Biefstuk lekker mals, groente beetgaar. En bovendien: een team bediening met ontzettend veel lol in hun werk en gastvrij. en dat doet heel veel voor de sfeer.

Proever82602 Proever82602 18 oktober 2008

vorig weekend wezen eten na aanrading van vrienden,en gelukkig hebben we hun raad aangenomen want het was heerlijk ,een heel lekkere pizza en een heel goed stuk vlees ,de sfeer was heel gezellig,het was zeker een aanrader en ons zien ze er zeker weten terug

Proever77582 Proever77582 4 juli 2008

vrijdag wezen eten,was erg druk binnen en buiten,we hebben pasta met venusschelpen en een pizza gegeten ,was heel erg lekker zo als we het ook op vakantie eten,sfeer was gezellig en de bediening was erg vriendelijk,al met al gaan we hier nog eens terug,zijn erg benieuwd naar de andere gerechten

Proever75331 Proever75331 15 mei 2008

gezellig restaurantje ,we zijn er afgelopen zaterdag wezen eten,hebben een goed menu met een hoop specialiteiten die je niet overal ziet,bediening was goed niet overdreven vriendelijk,al met al een goed gezellig restaurantwaar we zeker nog eens gaan eten

Proever72795 Proever72795 14 mei 2008

Gisteren hier wezen eten, we hadden trek in pizza en bij ons weten is dit het enige restaurant in Roosendaal waar dat kan, bezorgdiensten daar gelaten. Nu moet ik eerlijk zeggen dat wij verwende pizza-eters zijn. In Rotterdam waar wij wonen is een keur aan restaurants waar je in een hippe omgeving heerlijke houtovenpizza's met verse ingredienten kunt eten.
Maar: een goede pizza maken hoeft volgens mij niet moeilijk te zijn. En als je als Italiaans restaurant gewoon van die gele hollandse kaas ipv mozzarella op een pizza mikt dan heb je het niet begrepen. De pizza's waren, ondanks dat ze best wel rijk belegd waren (en dat zie je ook niet overal) vrij smakeloos en slijmerig. Wel goed dus: veel vis, maar niet echt lekker, en verse rucola.
Bediening is niet overdreven vriendelijk.

Proever73802 Proever73802 7 april 2008

Afgelopen zaterdag dachten mijn man en ik, weg gaan weer eens eten bij de Italiaan in Roosendaal. We hadden telefonisch gereserveerd bij een Italiaans sprekende man maar bij binnenkomst bleek dat onze naam niet in de agenda stond en onze gevraagde tafel al bezet was. Gelukkig was er toch een plaatsje en kregen we een drankje van het huis van de vriendelijke ober. Helaas was het eten helemaal niet meer zoals we gewend waren, dit was een echte teleurstelling. Bij navraag bleek dat er een nieuwe eigenaar in het restaurant zit. Dit konden we dus merken. Jammer maar ons zien ze hier niet meer

Proever68043 Proever68043 24 november 2007

Ik vind dit een van de slechtste italiaanse restaurant waar ik tot nu toe heb gegeten. Bediening is niet bepaald gastvrij, het eten is niet lekker, de koffie is niet lekker en zelfs het toetje smaakte niet. Hier kom ik niet meer.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Il Borsalino