| Keuken | Hollands |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Gisteren hier gegeten. Carpaccio die was te veel bedankt met kaas en pijnboompitten en sla te dik gesneden..niet lekker dan had ik een Tournedo medium besteld en die kwam medium rare en lauw tot koud geserveerd, de stroganoffsaus stelde ook niet veel voor. Wijnen die waren ook niet naar wens maar dat kan wel persoonlijk zijn maar nee voor.mij niet te drinken. Echt heel jammer. De hele avond last van diaree gehad ivm met de temp van het vlees denk ik. Hier gaan we dus niet meer eten.
Gegeten op: 5 maart 2013.
Wij hebben hier met vrienden gegeten, kregen een prima ontvangst wat alleen opviel en dat is jammer is dat de open keuken nogal overheerste met zijn bakluchten.
Wij kozen het 4 gangen keuze munu en dat was een schot in de roos. Met het bij behoorende wijn arrangement, heerlijk gegeten.
vooraf een taartje van makreel met rettich komkommer en truffel marinade, heerlijk.Daarnade gebakken coquilles met bospaddenstoelen risotto en schuim van knolselderij om vervolgens getrakteerd te worden op gebakken hertenracks op groene kool met kastanjes en saus van rode port.
Als afsluiting hadden wij alle 4 een verschilled dessert die allemaal even lekker waren, waarbij de 20 jaar oude DOW port bij mijn wentelteefjes helemaal perfect was.
Enig verbeter puntje vonden wij alle vier, de messen zijn heel onpraktisch ze zien er mooi uit maar vallen steeds van je bord en houden onhandig vast.
Al met al een heel gezellige en lekkere avond met een prima service.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Gisteren thee met warme apfelstrudel gegeten bij captain Cook . Thee was er binnen vijf minuten. Helaas half uur op gebak moeten wachten. Tussentijd navraag gedaan, keuken was ermee bezig. Toen het gebak arriveerde was ons drinken inmiddels op. Nieuwe theebestelling arriveerde 10 minuten later, nadat gebak op was. Aangezien alles zo was uitgelopen laatste thee niet volledig kunnen opdrinken ivm tijdnood. Zeer matige ervaring voor 20 euro.
ga er graag lunchen, diner is er ook lekker, maar je moet veel apart bestellen en betalen, maar die sla-dressing is er heerlijk! Ik lik mijn bordje leeg! Voor de lunch zijn de sandwiches een aanrader!!
klasse: mooie zaak, fijne relaxte sfeer, attente en vriendelijke bediening.
Laatst hebben we voor het eerst van de tapas gegeten met een lekker flesje wijn erbij, kregen we hierbij nog een fles bronwater.
We komen regelmatig dineren en lunchen, maar de tapas zijn ook zeker de moeite waard.
Captain Cook's blijft 1 van mijn favorieten.
Schrijf zelf een recensie over Captain Cook's
Schrijf hieronder je recensie over Captain Cook's. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.