Op een mooie avond hier gegeten met twee personen. Eerst op het kleine terrasje gezeten en de kaart doorgenomen. De prijzen lijken wat hoog, maar als je kijkt naar de kwaliteit en presentatie van de gerechten is het zeker in goede verhouding. De entrecote was mals en in combinatie met de blauwe kaassaus verrassend lekker. De hamburger was goed, mooi gemaakt en met verse ingredienten. De gerechten werden door een kok aan tafel gebracht, wat al een verrassing op zich was. Alleen hadden we iets meer brood verwacht als begin.1 broodje pp is wat weinig. Al met al een kleine zaak met grootse gerechten.
Ik en mijn tafelgenoot hebben hier heerlijk gegeten. Gerechten van hoge kwaliteit, mooi gepresenteerd en zeer smakelijk. De bediening is zeer professioneel en vriendelijk!
Een leuke "Herberg" (infomele) ambiance en leuke muziek.
Kortom: een absolute aanrader!
Onlangs gegeten bij Hooghoudt. Ik vond het eten aardig, maar niet heel bijzonder. De porties waren naar mijn mening te klein, vooral voor de prijs die toch stevig aan de maat is. Ik ging in ieder geval niet met een voldaan gevoel naar huis en moest de neiging onderdrukken om na afloop nog even een hamburgertje te gaan halen.
De sfeer in het restaurant is wel leuk en de locatie is prachtig zo aan de gracht.
Al met al zou dit restaurant echter niet nogmaals bezoeken.
Het restaurant ligt aan een van de mooiste grachten van Amsterdam. Bezocht op 11 november 2008: het eten is goed, echter de service / bediening is matig tot slecht. Sfeer is goed, bourgondisch, maar de verlichting is "ongezellig" (spots). Menukaarten werden pas laat aan ons overhandigd, personeel was onvriendelijk en onwelwillend, geen aandacht voor de gasten, waardoor wij de rekening hebben moeten afrekenen aan de bar.