jokohama 8 februari 2012 | |
Seafood bij longsing is een culinaire beleving zeker wanneer je de oesters probeerd van de grevelingen of de Rolls Roys onder de oesters de Chelardoux uit Frankrijk met zijn zoete zilte smaak.Zelf gehaald in Yerseke waar de vrachtauto deze in een hoog tempo ophaald in frankrijk wanneer ik deze ook weer snel naar Roermond aflever zodat binnen 36 uur een super oester op het bord ligt,naturel of licht gestoomd.Getekend Jokohama Seafood |
Killie 28 januari 2012 | |
Prima restaurant. Vraag de kok om iets te maken. Inrichting is aan vervanging toe. |
ikgagraaguiteten 6 juni 2011 | |
prima chinees ruime keuze geen maand menu's dus alles apart bestellen en dus duurder. vriendelijke bediening de moeite waard om voor om te rijden. |
Els.rats 24 april 2011 | |
Beste Chinees ooit gegeten heerlijke gerechten voor elk wat wils. Prettige bediening, we komen zeker terug |
theomo 18 augustus 2010 | |
Gewoon het beste chinees restaurant van Roermond |
Proever80127 25 augustus 2008 | |
Gewoon het beste Chinees-Indonesisch specialiteiten restaurant van Roermond e.o.
Proever47583 7 juni 2006 | |
Prima bediening, altijd vriendelijke service. Ook om af te halen altijd perfect! |
Geef zelf je mening over Long Sing