KeukenMediterraan
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Proeven035 Proeven035 30 januari 2012

De ravioli was erg lekker. Het is geweldig dat de ravioli zelf gemaakt wordt met speltmeel. Ideaal voor iemand die niet goed tegen tarwe kan. De tapas waren goed van smaak! Er is niet veel keuze in wijn, maar de wijn die er is, is heerlijk!
Ik zou de kok willen aanraden om eigen gemaakt speltbrood te bakken.

De service was perfect! Het is fijn dat er een karaf met water op tafel wordt gezet als je wijn drinkt. Dit is een service die ik vaak mis in een restaurant. Vaak moet er extra water bij besteld worden, maar hoe gemakkelijk is het om gewoon gekoeld en gezond kraanwater op tafel te zetten...

bverret bverret 29 januari 2012

This place is a hidden tresor of baarsje, the crew is very attentive to your cullinary desire . The menu is build with foodissmo's a series of tapas/hapjes from the cook in love . We tried the dag meal wich was inexpensive and very tasty, we recommend their homemade raviolis a killer !

Sher Sher 24 januari 2012

Sinds kort zijn we om de hoek komen wonen en we hebben ons nog nooit zo welkom gevoeld als hier. Al vanaf de opening is dit ons favo restaurantje. Het eten is puur, vers, verantwoord, gezond en voorzien van de nodige smaakexplosies. De koks hebben duidelijk een passie voor puur en lekker eten. De prijzen zijn erg vriendelijk. De tapenades die standaard vooraf worden geserveerd zijn heerlijk, zelfgemaakt en dat proef je! Interieur is vernieuwend en sfeervol. Porties groot en de kwaliteit constant. Wij bedenken ons nog wel als we ooit besluiten te verhuizen want dit heerlijke eten willen we voor geen goud missen!

aleksv aleksv 3 januari 2012

Foodism onderscheid zich door een uitstekende kaart met verrassende gerechten. De geroosterde paprika gevuld met kaas en prei was verrukkelijk. Een heerlijke rode huiswijn (cabernet sauvignon) gedronken.

vanbree vanbree 10 december 2011

't Is dat de bediening onze klacht charmant oplostte maar eigenlijk zouden we 'slecht' moeten zeggen. Hoe is het mogelijk om aangebrande tortellini te serveren!
Van wat er verder geserveerd werd zijn weniet onder echt de indruk.

Geef zelf je mening over Foodism

LunchDiner
Maandagvan 16:00 tot 22:00
Dinsdagvan 16:00 tot 22:00
Woensdagvan 16:00 tot 22:00
Zondagvan 16:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten