Wij hadden een bon van vakantieveilingen en werden ook zo behandeld.
De gewone 3 gangen menu's waren niet voor bonhouders, die hadden eigenlijk geen keuze (keuze uit twee), ook kregen de bonhouders (wij en nog een stel) geen stokbrood met kruiden boter, ook kregen wij het water in een glas en de "normale" gasten uit een fles.
Erg jammer, gemiste kans.
Hoofdgerecht was goed te eten, zeker niet slecht maar hierbij ook geen keus uit bijlage's die de "normale"gasten wel hadden.
Voorgerecht was soep en erg waterig met weinig smaak.
Na gerecht een ijscoupe, die kreeg je gewoon er werd niets verteld zodat je kon aangeven dat je bijvoorbeeld geen chocolade ijs/saus er op wilde ofzo.
Wij hebben met de Pasen een High Tea genuttigd via vakantieveilingen.nl. Het betrof een high tea voor vier personen waar we 27 euro voor hebben betaald. Dat was ook niet veel, maar de thee en koffie moesten apart worden afgerekend, evenals andere consumpties.
Er waren te weinig sandwiches die niet op tijd werden aangevuld en we hebben geen scones met jam gezien, alleen muffins en slagroom. Te grote stukken appeltaart naar onze smaak. De saucijzenbroodjes waren goed van formaat en gelukkig eindelijk iets hartigs, want het was allemaal wel erg zoet. Dan heb je op een gegeven moment ook geen zin meer in de cake, soesjes en bonbons die er ook waren. Jammer, wij hadden er meer van verwacht.
Leuk restaurant, mooie ligging en smaakvol ingericht. Kerstbuffet in 1 woord: geweldig. Zeer smaakvolle gerechten en een spetterend dessertbuffet. Klasse, ga zo door!!!!! Wij komen zeker terug voor het a la cart restaurant.
1e kerstdagen een schitterend warm en koud buffet gehad bij dit mooie, nieuwe restaurant. Wat een heerlijke avond, veel lekkere gerechten; hazenpeper, spareribs, varkenshaas, veel visschalen met forel, zalm, garnalen en paling, allemaal top. Het enige minpuntje voor ons was de enorme drukte maar voor de eigenaar is dit natuurlijk top. Prijs kwaliteit ook helemaal geweldig, 29,50 all in, dus met zoveel drank als je maar op kon, wat een topzaak!!!!!!!!!