KeukenMediterraan & Portugees

Proever61684 Proever61684 8 april 2012

Goed restaurant, heerlijk gegeten! Voor meer informatie, ik heb ook het proefformulier ingevuld. Ik zou zeggen, ga erheen en beleef het zelf! :)

miriam123456 miriam123456 19 februari 2012

vandaag heerlijk gegeten bij Sal do Mar. Gezin met 2 jonge kinderen. Voorgerecht gezamenlijk genomen: couvert; stukje manchego met kweepeer, heerlijke worteltjes, paprika, olijven. Daarbij 3 verschillende soorten brood (2 zelfgemaakt en 1 stokbrood) met olie en pittige cremekaas. Voor de kinderen een kindermenu genomen; kon kiezen tussen patat met vis/vlees:1 had patat met garnalenspies, ander patat met heerlijke kip(filet). Kinderen vonden het heerlijk. Mijn man had als hoofdgerecht lamspies en ik vlees van de dag: rib-eye. Allebei even lekker. Conclusie: superlekker gegeten met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zeg DOEN!

dhans dhans 20 november 2011

Met gezelschap van zes personen het vijfgangen tapasmenu gegeten. Kwailitei gaat duidelijk uit boven wat je vaak in tapaszaken krijgt. Alles oogt fris en vers en wordt vaak a la minute bereid. Gerechten hebben een eigen karakter door verschillende kruiding, bereiding en texturen. Wel een wat royaal gebruik van olie en vet. Toen we melden dat we wat weinig groente verwerk zage, werd dat meteen opgelost met een flinke schaal knapperige groentjes. Dessert bestaat uit zelfgemaakte bonbonnetjes.  Enthousiaste en kundige bediening. Prima prijs- kwaliteit.

LindaRhenen LindaRhenen 7 oktober 2011

Dit is echt een toprestaurant! Wat wordt je hier in de watten gelegd, zeg! Bovendien is het eten geweldig, alles wat je op je bordje krijgt is echt goed, het maakt niet uit wat. Vraag ook eens aan de kok hoe het wordt bereid, dan merk je dat ze echt weten waar ze het over hebben en dat het hun passie is om het hun gasten naar de zin te maken. Een echte aanrader dus!

jvdheiden jvdheiden 30 september 2011

Laat je verrassen met een gevarieerde tapastafel. Vlees, vis of vegetarisch. Het kan allemaal ook op een tafel. Wij waren met twee vleeseters, twee vis/vleeseters en een vegetarier. De kok zorgde voor een zeer gevarieerde tapastafel. Neem de duurdere huiswijn en een lekker dessert en je eetavond is perfect. O ja....... Vergeet het heerlijke eigen gebakken brood niet.
En de bediening? Deze jongens weten hoe het moet! Complimenten!

Geef zelf je mening over Sal do Mar R&R

MaandagGesloten