7.0
6.5

FoodieAmsterdam FoodieAmsterdam 11 november 2011

Finally, Boom Chicago is back on track. Their food was excellent years ago. Then it was medium and now they have a new kitchen and thigns are good again.

It's still American classics done well, but it seems fresher, better presented, and a bit more modestly priced.

The show, as always is still fantastic, but now the food matches it!

RichardN RichardN 25 februari 2011

Ik heb hier meerdere keren gegeten in combinatie met een show. Het is is redelijk tot goed en de show is altijd super! Als je van Amerikaanse humor houdt is dit the place to be in Amsterdam.

Ceessie Ceessie 15 december 2010

Eigenlijk hink ik tussen matig en redelijk in. Men probeer5t er nog iets van te maken door weidekalf te serveren, maar de rillette van makreel is veel te vroeg klaargemaakt en de smaak van mierikswortel is daardoor verdwenen.
Ook de pastinaakpurree is waterig en smakeloos. Enorm jammer.

galois galois 28 november 2010

Het eten is erg minimaal. Het is te eten, maar daar is ook alles mee gezegd. De prijs/kwaliteitverhoudig is beneden alle peil.

Maar dit is dan nog overkomelijk, want je komt hier natuurlijk voor de show en niet zo zeer voor het eten. Maar de bediening is echt ongelooflijk slecht! Ik heb nog nooit, serieus waar, nog nooit zulke slechte service en zoveel fouten gezien.

Ze kwamen de bestelling brengen en wisten niet voor wie die was. De mensen naast ons kregen een stukje vlees terwijl ze kabeljauw besteld hadden, wij bestellen wat te drinken en het duurt een half uur. De mensen aan onze andere kant bestellen twee kopjes thee en die komen helemaal niet.

Het was best vermakelijk om te zien hoe slecht je het voor elkaar kunt hebben. Alsof ze dit voor het eerst deden!

We grapten al wat over de rekening, of het daar wel goed mee zal gaan, wat er nou wel of niet op zou staan. Maar tot onze grote verbazing, was die wel bij iedereen goed.

Kortom: voor het eten moet je hier niet zijn!

Colombus Colombus 25 september 2010

Enigszins vooringenomen ('zal wel slecht zijn') over het eten ging ik naar Boom Chicago. Je komt hier uiteraard niet in de eerste plaats voor het eten, maar deze tent trekt wel een hoop bezoekers per avond die hier bijna allemaal aan tafel gaan. Het 'diner' bestond uit een glas (!) Ceasar's salad die werkelijk nergens op leek gevolgd door een evenzo smakeloos gefrituurd kaasschijfje. Daarop volgden twee grotere hapjes waarbij de noedels die iets weg hadden van Thaise noedels goed te eten waren. Chaotische omgeving die primair is ingericht voor een comedy show al zouden ze het verouderd meubilair een keertje mogen vervangen. Matig eten, maar laat dat een positieve verrassing zijn waar ik 'slecht' had verwacht.

wim schoolderman wim schoolderman 9 januari 2010

Echt op de toerist ingesteld.Slechte stoelen,lange tafels.Wijn beneden elk niveau,ook diner stelde niets voor.Rucola sla was verlept,biefje nog acceptabel.Nog nooit zulke slechte witte wijn gekregen.Toilet vies.Je zit ook wel heel dicht op elkaar.

theo12 theo12 10 december 2009

Wat een heerlijke tent. Vermaak, lekker eten. Alles komt samen. Ik ben geen stad liefhebber, maar hier moet je geweest zijn

LeoniSelby LeoniSelby 3 november 2009

Ik kan wel verklaren waarom Boom Chicago zo veel verschillende meningen krijgt, varierend van Slecht tot Uitstekend. Het is zo dat je op verschillende dagen, en met verschillende omstandigheden, verschillende niveaus van show, bediening en eten krijgt.

Door de week is de show vaak wat matiger. Het eten daarentegen is vaak veel beter.

Ook A la Carte geeft een heel ander effect dan een 'set menu' voor een grote groep.

Het A la Carte menu kan wel eens werkelijk subliem zijn, zeker op rustigere dagen. In het weekend, wanneer het megadruk is, en zeker als je met een groep komt, krijg je vaak fabriek stampwerk met overwerkte, gestresste bediening, maar wel een veel spannendere show dankzij de energie in de zaal.

Kortom. Kies je dag en Kies je menu...dan kun je best een hele leuke avond verwachten!

Trouwens lekker A la Carte eten in de Lounge, zonder show kan ik ook best wel aanraden.

Proever28049 Proever28049 31 augustus 2009

Het is al eerder gezegd: ga ergens anders in de buurt eten en geniet daarna hier van een echt geweldige show. Het eten (in het arrangement met de show) is minimaal, erg basic en fantasieloos. Slablaadjes met meloenhompjes als voorgerecht, een naturel kipfilet op wat gare paprika en gourgettes en pecan pie toe: die laatste was lekker, maar de rest: minimaal. En vijf stukjes ravioli als tegenhanger voor de kipfilet: Honger! De koffie is amerikaans slecht, de bediening wisselend en de toiletten in het cafegedeelte: WALGELIJK. En: de stoeltjes staan zo dicht bij elkaar dat alleen maatjes 38 en slanker kunnen worden toegelaten.... De mogelijkheden zijn er, nu nog afmaken! Dan wordt het een echte supernightout!

Nicolien Nicolien 16 juni 2009

Het was een geweldige avond: het eten is heerlijk! En de show was ook geweldig!Eten bij Boom Chicago is zeker een aanrader! De menukaart ziet er heel goed uit! En je proeft dat alles heel "vers" is! De crabcakes en lamb filet hebben bijzonder goed gesmaakt. Het chocoladetaartje was zalig!! En ze hebben lekkere cocktails! Ik kan het iedereen aanraden voor een avond uit: lekker eten en een geweldige show zien! Ook de service was snel en men was bijzonder vriendelijk. Ik ben bij andere restaurants wel eens anders gewend.

Geef zelf je mening over Boom Chicago