Zeer matig. Voor de prijzen die hier op de kaart staan mag je service en gerechten met kwaliteit verwachten. Helaas is dit niet het geval. Het eten bereikt met moeite het niveau van een eetcafe. Lauwe sate en vette te doorbakken slibtongetjes met fantasieloze garnituur. Het ergste is eigenlijk dat ik de ervaring nog niet achter mij heb kunnen laten. De chateau briant van enkele andere gasten werd namelijk aan tafel klaar gemaakt door de serveerster. Kwestie van teveel knoflook en vooral alles bij elkaar gooien op hoog vuur. Helaas zonder afzuiging dus al mijn kleding ruikt nog vet naar een ouderwets avondje gourmetten.
Een leuk restaurant waar je prima terecht kunt voor een hapje en een drankje.Prijs kwaliteitverhouding is voldoende,maar voor sommige (na)gerechten wel iets aan de hoge kant.Maar verder prima.
Kleine porties (saté mag geen hoofdmenu genoemd worden met twee ministokjes, tomatensoep is VEEL te zout en de vis is NIET gefileerd terwijl dit wel op de kaart staat), bediening is kortaf en niet in je geïntresseerd, de prijs/kwaliteitverhouding is niet goed.
De lokatie is top, daar valt niet op af te dingen. Over de kwaliteit van de maaltijden ben ik niet enthousiast, zeker niet in verhouding tot de prijzen. Meer een plaats voor een lekker drankje met snack, met vakantiegevoel.