| Keuken | Chinees-Indisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
koster-bos 9 mei 2010 | |
sommig personeel onvriendelijk of luisterde bijna niet, wachttijd van eten was erg lang, afruimen duurde lang, vervolgens hele tijd moeten wachten op dessertkaart, 2x ijsje duurde ook erg lang, liepen wat mieren rond dat personeel, na ze erop te hebben geattendeerd, niet nodig vond om te verwijderen (konden er niks aan doen ze kwamen toch wel weer van buiten naar binnen), sommig servies was niet schoon, viezigheid onder kommetjes, blaadje van koffiemelk/suiker had koffievlekken.
Purmerproever 11 januari 2010 | |
Eten besteld. Loempia's prima, maar niet de garnalen gekregen die we bestelden. Bij het telefoontje van ons hierover werd er kwaad opgehangen! Ook maagklachten. Nooit meer, gewoon naar Blue Lotus. |
Proever74585 25 april 2008 | |
Valt er iets goeds over te zeggen na ziek te zjin geworden van het "heerlijke" eten??? Nee hoor, niet meer voor mij! Diarree is geen optie, het komt er standaard bij de dag erna! Bediening is asociaal en...... |
Proever70245 21 januari 2008 | |
We hebben laatst bij vrienden van ons chinees laten bezorgen, het "maand-menu" Er zijn drie mensen ziek van geworden.
Proever68451 4 december 2007 | |
Matig 13 in een dozijn eten, slechte bediening |
Geef zelf je mening over Tong-Sing