was vanavond in Italia met mijn vrouw en heb redelijk goed gegeten. Een belangrijk punt is eigenlijk dat het eten geserveerd zou moeten worden op voorverwarmde borden zodat het eten halverwege niet koud wordt.
Voorgerechten waren vissoep en de calamari, beide ok.
We namen beide de gegrilde vis en dat was lekker hoewel de garnalen te gaar waren en dus een beetje droog. Verse groenten prima, salade ok, aardappeltjes uit de oven ok, maar zoals ik al zei: voorverwarmde borden is een noodzakelijk iets.
Bediening prima, Chiant classico voor 19 euri zeer goed, voor die prijs heb je vaak zelfs geen redelijke huiswijn
De pizzas vind ik hier niet lekker, zijn te vet en te dik. Maar de vleesgerechten zijn doorgaans prima (al hangt het er een beetje van af wie er in de keuken staat). Grote pluspunt is voor mij de heerlijke verse groenten die hier altijd bij je eten geserveerd worden. Kom daar ergens anders nog maar eens om.
Heb hier al een paar keer gegeten en elke keer niks te klagen. Bediening is goed helpen je vriendelijk. Voor een lekkere pizza of pasta is dit zeker een aanrader.
Niet de meest ideale plek maar eenmaal binnen een gezellige verzorgde en mediterrane sfeer.
Bediening jong en onervaren maar redelijk vlot en vriendelijk. Uitgebreide kaart, gerechten over algemeen schappelijk geprijsd maar voorgerechten aan de hoge kant.
Eten smaakvol en goed bereid, kok verstaat zijn vak. Hij komt bijna altijd een praatje maken met zijn gasten na afloop zodat je je mening kunt geven.
Naar mijn mening het beste Italiaanse restaurant van Purmerend zowel om te eten als om te bestellen.