| Activiteiten | Afhalen |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Zaterdag 26/1/2013 gegeten bij Gachita. Voorgerechten waren prima maar alle hoofdgerechten waren verprutst door de keuken. De bestelde Gamba's waren veel te gaar waardoor ze niet meer te eten waren. Aangezien ze ongepeld waren zou je ook wel een bakje citroenwater voor je vingers verwachten maar ook die ontbrak. Alle vier de ossenhaas gerechten waren koud en rauw van binnen ook al hebben we ze medium besteld. Het leek wel of ze onder de warmtelampen bereid waren, slap, zonder lekkere gebraden stevige rand etc etc... Voor een Surf and Turf gerecht van bijna 27 euro is dit echt een belachelijk slecht restaurant. Ik mag alleen maar hopen dat de kok zich die avond ziek had gemeld en dat ze iemand van de straat hebben geplukt om in te vallen..
Gegeten op: 26 januari 2013.
Gewoon een goed zuid Amerikaans (grill) restaurant.
Niet al te veel poespas, en het personeel is zeker niet te opdringerig, maar doet wel altijd goed zijn best.
De geserveerde maaltijden zijn naar onze eigen ervaring
altijd goed verzorgd en smaakvol, alleen is de menu kaart
ietswat eentonig en zijn de uiteindelijke menu prijzen (omdat je zelf de salade en friet apart moet bijbestellen) relatief iets aan de hoge kant
Verder tijdens onze bezoekjes nooit een echt minpuntje kunnen vinden
Mijn ervaring met Argentijnse restaurants: donker, niet heel persoonlijk, wel lekker eten. Bij Gachita heb je het idee dat je in een huiskamer binnenloopt. Personeel is heel vriendelijk en het eten is goed. Geen poespas, gewoon een fijn restaurant.
Inderdaad, je schrikt bij binnenkomst van het achterhaalde interieur. Super saai, ouderwets, oud. Jaren 70 meubilair met zogenaamde zware steunbalken die Spaans aan moeten doen. Tijd om te vernieuwen. Daar zal men zeker meer klanten gaan binnen halen. Omdat het vlees goed is, ook al mag het iets heter zijn van binnen. Of komt dat omdat het van de grill afkomt en ik het rood wil hebben? Ik kan het bijna niet geloven. Ook het versierinkje op het bord, laat het achterwege. Niemand eet het op, gewoon niet doen. Het gaat toch om het hoofdgerecht? De frites of de mais en de aardappeltjes zijn er heerlijk bij. De dames van de bediening waren enthousiast en vlot. Prima.
Gegeten op: 9 december 2012.afgelopen vrijdag hebben wij hier heel verrassend gegeten. leuke bediening, lekkere wijn en het eten was perfect. de ossehaas was zo mals, heerlijk! zeker voor nog een keer
Gegeten op: 23 november 2012.Schrijf zelf een recensie over Gachita
Schrijf hieronder je recensie over Gachita. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.