| Keuken | Eetcafé |
| Gemiddelde menuprijs | €27.50 |
| Openingstijden | 10.00-22.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
siebem 19 april 2012 | |
Lekker gegeten in eetcafe de tijd! Vanaf het efteling hotel waar ik twee dagen verbleef een half uurtje rijden. Goede sfeer, leuk personeel! Prijs kwaliteid verhouding is prima! Als je hier in de buurt bent zeg ik zeker doen! |
Pecaro 5 maart 2012 | |
Op zondag 4 maart schoven we met twee personen aan op het buitenterras, voor een lunch. Het (overdekte) terras zag er uitnodigend uit, er zat veel volk, het was verwarmd en we vonden er een mooi hoektafeltje. We kozen onze lunchgerechten van de originele placemat, die elke dag, al sinds 6 april 1995, op gerecycled papier wordt gedrukt. Wij hadden vandaag nummer 1298978. Als eerste bestelden we een glas afrikaanse Chardonnay, fris en kruidig, heel lekker. En dan aan het eten: een panini met kipfilet, cheddar, tomaat en courgette. Het werd een bord met twee panini's, mooi bruin gekleurd, smeuiig en smakelijk. Mijn tafelgenoot koos voor het vloerbrood met warme geitenkaas en basamicostroop. Geserveerd werden twee sneeen grof bruinbrood, royaal belegd met een dikke plak geitenkaas, licht verwarmd en daardoor een beetje gesmolten. Erg lekker klaargemaakt. Maar dan nog het toetje: een chocolade droom,witte en bruine chocolademousse met slagroom en een brownie. Om de vingers bij af te likken, zo lekker. Maar wel machtig, zeker als je er ook nog een hele mooie latte macchiato bij bestelt. We betaalden 31 euro, en dat is een nette prijs voor het gebodene. En dan kregen we er een karaf kraanwater bij, zonder daarvoor extra te betalen, heel goed!
gastronoompjes 3 januari 2012 | |
Bediening is slecht, traag en niet goed geinformeerd. Placematkaart klopt niet, prijzen worden anders doorberekend. De voorgerechten kwamen razendsnel, daarna zeer lang moeten wachten op het hoofdgerecht, waar de prijs-kwaliteitverhouding ver te zoeken was. Géén aanrader! |
ECO 17 juni 2011 | |
Een restaurant/lunchroom met meer naamsbekendheid, dan dat het kwaliteit geeft. Bediening is erg vriendelijk, maar traag. Zeker op drukke, zonnige dagen loopt men vast. Erg jammer...een aantal jaar geleden kwam ik er graag. |
MevrouwAn 28 oktober 2010 | |
De vriendelijke jongedame die ons een enthousiast welkom gaf, melde ons dat er binnen 10 min. een tafeltje gereed kwam en of we aan de bar iets lekkers wilde drinken, dat wilde wij wel, moe van het shoppen...
Geef zelf je mening over De Tijd