KeukenFrans, Internationaal & Biologisch
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

etienne1 etienne1 14 maart 2012

Ik heb hier op Valentijnsdag gegeten met mijn vrouw. Ik had een diner voor 2 gewonnen bij Radio2FM bij Boshuys Hermitage. We werden hartelijk welkom geheten en kregen een erg lekker glas champagne als aperitief met lekkere zelfgebakken krokantjes en lekkere boter. We kozen uit het Valentijn keuzemenu. Ik had Paté van parelhoenlever en eendenlever, eendenleverkrullen en Monogaskische uitjes als voorgerecht, wat erg lekker was, misschien zou de portionering van de pate iets minder kunnen of iets meer uitjes om de verhouding in balans te brengen. Mijn vrouw had een soep (ik weet even niet meer welke) maar deze was prima van smaak. Het enige minpuntje: de nogal flauwe kruidenboters die bij het stokbrood geserveerd werden. De geschonken wijn uit de Elzas was erg smaakvol en goed bij onze voorgerechten. Hoofd: mijn vrouw nam de Gepocheerde zeewolffilet met wilde spinazie, thijm puree en een saus van pesto die perfect van cuison en smaak was, top! Ikzelf nam de Coq au vin a la “Bonne Femme” wat supergoed van smaak was alleen ontbrak een beetje wijnsaus. Ook de hierbij geschonken rode wijn was erg lekker (helaas vergeten welke) de wijnen waren zeker niet de standaard wijnen waarmee je vaak verveeld wordt! Nagerecht was voor ons beiden Parfait van blauwe bessen en ijs van rode port en saus Anglaise, erg lekker, had mss 1 bolletje ijs meer bij gekund, maar top qua presentatie en smaken en structuren.
Kortom erg smaakvolle gerechten voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Lekkere niet alledaagse wijnen! Gastheer en gastvrouw geven het een betrokken en persoonlijke ervaring. Het landelijke oude boerderij in- en exterieur maken het Brabants gemoedelijk. Zeker aan te raden!

Njam Njam 12 januari 2012

Wij hebben gisteren het maandmenu gegeten en kunnen niet anders zeggen dat wij uitstekend hebben gegeten met een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding.De bediening was zoals gewoonlijk uitstekend en zeer attent.

kleinetrisha kleinetrisha 2 november 2011

Graag willen wij met jullie delen wat voor een geweldige,gezellige en vooral heerlijke avond wij hebben gehad bij Boshuys Hermitage!
Van onze beste vrienden hadden wij een dinerbon gekregen voor Boshuys Hermitage.
Na een dagje wandelen in de bossen en hebben wij daarna heerlijk vertoefd bij Boshuys Hermitage!
Allereerst werden wij heel warm ontvangen door eigenaresse Latitia. Zij doet dit op een hele fijne, warme en zeer vriendelijke manier, zodat je je meteen thuis voelt!
Wij hebben eerst lekker geborreld op het mooie en sfeervolle terras. Het personeel is zeer dienstbaar, servicegericht en spelen erg snel in op de wensen van de gasten.
Je kunt echt zien en merken dat er een hele fijne sfeer heerst onderling en dat zij met veel plezier werken bij Boshuys Hermitage en er alles aan doen om de gasten welkom en thuis te laten voelen.
Na het borrelen, gingen wij lekker binnen zitten in het sfeervolle restaurant. De aankleding, sfeer, kaarsjes alles klopte. de perfecte plek om na een dagje wandelen in de bossen met je geliefde romantisch en sfeervol te eten..
De kaart:
Die is nieuw, aangezien er een nieuwe chefkok is sinds kort en echt onze complimenten daar voor! Zeer gevarieerd en gerechten die je eigenlijk allemaal wel zou willen proberen omdat het zo spannend en lekker klinkt! Wij kregen eerst een amuse van zuurkoolsoep, nog nooit eerder gehad,maar erg lekker en leuk om te proeven. Voor het diner hadden wij gekozen voor het maandmenu vis en verassingsmenu. Wat wij erg fijn vonden is dat er erg rekening gehouden wordt met bepaalde wensen(allergie-vegetarisch-vis of vlees) (ondanks dat je kiest voor een verassingsmenu)
Zowel voor als hoofdgerecht echt super lekker! De manier waarop de gerechten bereid worden kun je echt proeven en de verschillende smaken komen zo mooi naar voren, alles echt goed vers en dat kon je ook echt proeven! Knap hoe een kok het voor elkaar krijgt om gerechten te maken met behoud van alle smaken van de ingredienten!!
Na het diner, heerlijk nagerecht gehad..
Al met al, willen wij het personeel, dick en latitia en de chefkok bedanken voor deze overheerlijke en sfeervolle avond!
En is echt aan te raden voor zowel de knusse wintermaanden als in de lente en zomer om te genieten van het heerlijk terras!
Matthijs en Trisha

willemiene willemiene 18 oktober 2011

Culinaire topprestaties bij Boshuys Hermitage! Onlangs genoten van een heerlijke lunch op een van de mooiste locaties van Brabant ! Dick van Ostaden heeft Topkok Pieter Leffers aangetrokken en met veel succes! Wij hebben genoten van het voorgerecht Terrine van Parelhoen met Ganzenlever en als hoofdgerecht op de huid gebakken Kabeljauw en de gepocheerde Tongschar met Coquilles. Werkelijk zeer proffessioneel bereid !! Tel daar bij op de voortreffelijke bediening en het gastvrije onthaal van de eigenaars Dick en Laetitia van Ostaden, maken het geheel zo aangenaam dat we er zeer snel terug zullen keren !!

egbertus egbertus 5 oktober 2011

Ik heb gegeten bij De Hermitage waarbij een uitstekende bediening werkt en een uitstekende keuken is. Ik heb echt super gegeten iedereen aan onze tafel vondt het erg goed. De smaken, de combinatie"s en de wijnen komen allemaal bij elkaar tot 1 gerecht. De Hermitage is zeker voor herhaling vatbaar!!

Geef zelf je mening over Boshuys Hermitage

Maandagvan 11:00 tot 21:00