ActiviteitenRestaurant, Private dining, High tea
KeukenBiologisch, Halal, Internationaal & Frans-internationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

9 mei 2013

Zowel het eten als de bediening en de ambiance zijn buitengewoon. Vrijwel nergens kun je kwalitatief zo hoogwaardig eten als in het Boshuys Hermitage.
Op het terras gegeten. Gaandeweg de avond werd het wat koeler maar door het aansteken van de gasheaters konden we lekker blijven zitten.
De lamsham in combinatie met de verse gemarineerde arperges smaakte prima. Datzelfde gold voor de perfekt gegaarde heilbot, ook begeleid door asperges en sugarsnaps en een dragon beurre blanc.
We komen zeker terug.

Gegeten op: 6 mei 2013.
wullink
wullink
Proever in spe

19 maart 2013

We worden charmant verwelkomd in een restaurant, dat de gezelligheid van een verbouwde boerderij herbergt. Vooraf een witte huiswijn (geen hoogvlieger, maar wel redelijk) en een Belgisch biertje (vijf uit de tap, waaronder twee tripels). Je kunt voor zo'n 35 euro je eigen driegangenmenu samenstellen uit de kaart of kiezen voor het maandmenu (nog geen dertig euro). Wij kiezen voor de eerste optie; en na twee amuses komt het voorgerecht. Een marbre van eendelever en para negra; en heel mooie combinatie van knapperig gegrild buikspek en een ragoutje van hoen. De paté is ietsje aan de zoute kant, waarschijnlijk door de ham, maar dat wordt gecompenseerd door een mooie peren- en tomaatmousse. Dan vis. Gebakken skrei (Noorse kabeljauw) en gestoomde heilbot. Bij de laatste was volgens het menu een truffelrisotto, die helaas moeilijk als zodanig te herkennen was. Een minpuntje helaas.
Op het kaasplateautje als slotakkoord valt niets aan te merken. Bij dit al een redelijke pouilly fume, ook wat de prijs betreft.

Gegeten op: 18 maart 2013.
eric8
eric8
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

19 oktober 2012

In een fantastisch decor, op het terras dineren is een feest bij deze eetgelegenheid. Dat het terras het sterke punt is bleek 2 jaar geleden al toen het unaniem verkozen werd tot beste terras van Nederland! Maar dan het eten.
In elke zaak is het een risico om te zeggen "verras ons maar". Want niet alleen zet je de deur open voor creativiteit maar ook voor ongeinspireerd gemak. En laten de 5 gangen nu net een mengeling van beiden zijn. Soms hele leuke vindingen en dan weer saaie componenten.
In heerlijke kruidenmayonaise verwerkte tonijn - prima. Tournedos met paddestoelen en chocolademousse - jammer.
De a-lacarte kaart ziet er een stuk spannender uit. Toch nog maar eens gaan proeven daar. Overigens is het sprookjesachtige terras niet echt te vergelijken met de ietwat dompige oudbakken sfeer binnen.

Waterzooi
Waterzooi
Expertproever

9 oktober 2012

Gekozen van de à la carte kaart. 3 gangen voor € 36,50. Voorgerecht gamba's en buikspek en Zeeuwse oesters. Hoofdgerecht zeetong en kalfsentrecote met kalfswang. Kaas als dessert. In een woord top. Prijs kwaliteits verhouding is super. Bediening een verademing, zeer attent en een compliment voor de gastvrouw. Lokatie is geweldig.

Gegeten op: 8 oktober 2012.
Dltmt
Dltmt
Fijnproever

5 augustus 2012

Fantastische avond gehad met de familie, begonnen op het terras en na wat regendruppels verplaatst naar binnen; door het personeel werd dit uitstekend opgelost ondanks de drukte. Het terras is prachtig! Heerlijk gegeten, menu en à la carte. Personeel is attent, beleefd en vriendelijk met een extra pluim voor de gastvrouw. Vakvrouw!

Gegeten op: 4 augustus 2012.
Bolheuvel
Bolheuvel
Proever in spe

Alle 29 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Boshuys Hermitage

Schrijf hieronder je recensie over Boshuys Hermitage. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag11:00 - 21:00
DinsdagGesloten