6.9
7.5

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Bourgondier1983 Bourgondier1983 13 maart 2012

Op een werkelijk unieke locatie heb ik met mijn vrienden een super avond gehad! De garnalen emping vooraf was heerlijk. En de frietjes zijn inderdaad het lekkerst van heel Amsterdam. De wasabi mayonaise is ook echt een aanrader!!

malinden malinden 7 februari 2012

Het eten (diner) was prima, maar de service was ronduit slecht te noemen. We werden na een eerste drankje gehad te hebben volkomen genegeerd door het personeel. Toen we eindelijk de aandacht van de ober getrokken hadden, werden we met een ietwat onbeschoft "zeg het maar" aangesproken; bij het opnemen van de bestelling werd niet eens de moeite genomen om ons aan te kijken. Ook tussen hoofd- en nagerecht en het afruimen van het nagerecht zat extreem veel tijd terwijl er voldoende personeel was en het restaurant verre van vol was. Een kleine opvoedcursus voor (een deel van) het personeel kan geen kwaad want service en dienstverlening horen ook bij het horecavak!

Ps. vermijd de tafels aan de bar want wij hadden op een gegeven moment een tiental mensen om onze tafel heen staan en dat eet niet heel ontspannen.

quirinus quirinus 4 december 2011

erg goed eten. aanraders zijn de kroepoek met garnalen (voorgerecht) en ossehaas, die prima is gelardeerd met saus en pasta. De frieten zijn verreweg de beste in Amsterdam. En heerlijk personeel. aanrader!

GroteSmikkelaar GroteSmikkelaar 28 augustus 2011

Met Groupon hier gegeten. Was erg lekker: uitstalling van voorgerechtjes, zeebaars & entrecote heerlijk - bleef niets achter op het bord - nagerecht met rood fruit en ijs erg lekker. Kosten, ondanks Groupon, toch wel stevig. Eten dus uitstekend, prijs matig, ergo: beoordeling goed.

cbaaren cbaaren 24 juli 2011

Vrijdagavond voor het eerst naar VakZuid, dankzij de Groupon. Je voelt je gelijk op
je gemak, goede en vriendelijke bediening. Het eten was uitstekend te noemen.
Het smaakte voortreffelijk. De verschillende voorgerechten waren super en de Zeebaars ook op de huid gebakken smaakte heerlijk. De rode huiswijn die geschonken werd was heel goed. Ook de Irish coffee was goed klaar gemaakt, met geklopte room. Kortom we komen zeker hier nog terug. De lokatie prima, leuk zicht op de grasmat van het Stadion, rustige omgeving en goed bereikbaar.

STH1984 STH1984 14 mei 2011

Het eten (diner in dit geval) was ok en de service was goed genoeg, maar wat mij zeer tegenviel aan mijn bezoek aan dit restaurant was de staat van de toiletten. Deze was zeer bevuild en het leek net of deze al een (hele lange) tijd niet was schoongemaakt /onderhouden. Het was er dusdanig smerig dat ik voorlopig niet meer terug kom en mijn boodschap(je) had ik dan ook elders gedeponeerd. Not impressed en dat is jammer, want voor de rest heb ik een goede avond gehad...

bocian bocian 2 februari 2011

Last Monday January 31st dinner with 30 people. Very well prepared and organized, service was great and attend not only on requests of our group but also on their own. Food (Harusamé, Pane Carasau, Monkfish, Veal escalope, Tiramisu) very fresh and tasty! I can only recommend the place!

leconnaisseur leconnaisseur 19 september 2010

Bijzonder lekkere salada nicoise gegeten, met precies goeie tonijn, kappertjes en haricot verts. Goeie zachte en sappige lamsrumpsteak met roseval aardappelen.

Garmt vS Garmt vS 25 maart 2010

Lekkere lunchsalade; mozarella met gegrilde groenten. Goede value for money en bediend ruim in de marges van een snelle lunch.

nynes nynes 21 april 2009

Er nu meerdere malen geluncht en ik moet zeggen: zeer matige bediening en prijs-kwaliteit verhouding is slecht. Persoonlijk vind ik 11,50 voor een clubsandwich wel erg veel.
Daarnaast duurt het wel erg lang voordat je uberhaupt een kaart krijgt en vervolgens je sandwich. Ik denk dat we 50 minuten op de sandwich hebben gewacht.

Een positief punt: de locatie is wel erg fijn. Heerlijk in de zon met fijne loungebanken.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over VakZuid