De schitterende locatie is een pluspunt: het strakke interieur met uitzicht op de grasmat en de atletiekbaan waar de lopers hun rondjes doen. Ook het zonnige terras met ‘fijne loungebanken is heerlijk’. Vooral de lunch is hier populair: ‘de keuken heeft zelfs moeite om de drukte bij te benen’. Als je eenmaal je gerecht hebt gekregen, is het wel ‘goed verzorgd en van prima kwaliteit’ al zijn de porties wat aan de kleine kant.
Op een werkelijk unieke locatie heb ik met mijn vrienden een super avond gehad! De garnalen emping vooraf was heerlijk. En de frietjes zijn inderdaad het lekkerst van heel Amsterdam. De wasabi mayonaise is ook echt een aanrader!!
Het eten (diner) was prima, maar de service was ronduit slecht te noemen. We werden na een eerste drankje gehad te hebben volkomen genegeerd door het personeel. Toen we eindelijk de aandacht van de ober getrokken hadden, werden we met een ietwat onbeschoft "zeg het maar" aangesproken; bij het opnemen van de bestelling werd niet eens de moeite genomen om ons aan te kijken. Ook tussen hoofd- en nagerecht en het afruimen van het nagerecht zat extreem veel tijd terwijl er voldoende personeel was en het restaurant verre van vol was. Een kleine opvoedcursus voor (een deel van) het personeel kan geen kwaad want service en dienstverlening horen ook bij het horecavak!
Ps. vermijd de tafels aan de bar want wij hadden op een gegeven moment een tiental mensen om onze tafel heen staan en dat eet niet heel ontspannen.
erg goed eten. aanraders zijn de kroepoek met garnalen (voorgerecht) en ossehaas, die prima is gelardeerd met saus en pasta. De frieten zijn verreweg de beste in Amsterdam. En heerlijk personeel. aanrader!
Met Groupon hier gegeten. Was erg lekker: uitstalling van voorgerechtjes, zeebaars & entrecote heerlijk - bleef niets achter op het bord - nagerecht met rood fruit en ijs erg lekker. Kosten, ondanks Groupon, toch wel stevig. Eten dus uitstekend, prijs matig, ergo: beoordeling goed.
Vrijdagavond voor het eerst naar VakZuid, dankzij de Groupon. Je voelt je gelijk op
je gemak, goede en vriendelijke bediening. Het eten was uitstekend te noemen.
Het smaakte voortreffelijk. De verschillende voorgerechten waren super en de Zeebaars ook op de huid gebakken smaakte heerlijk. De rode huiswijn die geschonken werd was heel goed. Ook de Irish coffee was goed klaar gemaakt, met geklopte room. Kortom we komen zeker hier nog terug. De lokatie prima, leuk zicht op de grasmat van het Stadion, rustige omgeving en goed bereikbaar.