| Keuken | Frans |
| Minimum menuprijs | €27.50 |
| Huiswijn per fles | €15.00 |
| Huiswijn per glas | €3.25 |
| Openingstijden | 18.00-21.30, zo 15.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Jorienvb 4 mei 2012 | |
Erg goed restaurant tegen een geweldige prijs! Tegenwoordig betaal je bij een zeer gemiddeld restaurant al snel 30 euro voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Ook bij de Meulen kan je voor deze prijs eten. Het grote verschil: hier krijg je ontzettend waar voor je geld. Wat een voortreffelijke gerechten. Mooie smaken en prachtig opgemaakte borden. ook de bediening is erg goed! Ga zo door! |
NettyenKees 13 januari 2012 | |
Mijn man en ik hebben in De Meulen het donderdagavond-menu gegeten. Een verrassingsmenu waarbij eerst keurig werd gevraagd of er nog speciale wensen waren. We hebben ons laten verrassen en dat was een groot succes. De gerechten waren prachtig opgemaakt, de smaak erg goed en ook de hoeveelheden prima. Mooie inrichting, we voelden ons er erg op ons gemak. De bediening was vriendelijk, alleen bij het vertrek werden we niet naar de garderobe gebracht of in onze jas geholpen. Een klein minpuntje. |
Jeroen44 9 juli 2011 | |
Verschillende keren gegeten, en gekozen voor menu. Prima prijs kwaliteit, verdiende Bib Gourmande. Prima sfeer, je zit ruim, perfecte bediening. |
MADpalace 18 november 2010 | |
Over het eten kan ik heel veel vertellen, maar kort samengevat is het eten gewoon echt perfect. De combinatie van smaken in een gerecht die elkaar aanvullen, versterken of afwisselen. Het is gewoon zo goed samengesteld.
mela 25 januari 2010 | |
Zaterdag 23 januari hier gedineerd tegen een uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Met name de wijn is zeer prettig geprijsd en je krijgt hier nog gewoon gratis ijswater. Menu de Meulen is aan te bevelen, vooral de gambastaarten met verse pasta. Bij binnenkomst en weggaan word je helaas niet opgemerkt,dus zelf jas ophangen. Keurige inrichting, maar een beetje te netjes. |
Geef zelf je mening over De Meulen