TgeregT over zichzelf

GEREGTZAAL IS GERENOVEERD! Afgelopen zomer is de zaal boven restaurant 'TgeregT volledig gerenoveerd. De zaal is geschikt voor maximaal 130 personen voor een diner, en kan door middel van een schuifwand gesplitst worden in 2 kleinere zalen. Kortom: de perfecte locatie voor uw besloten diner, feest, receptie, bruiloft of vergadering!

KeukenFrans

Of je nu komt voor een ‘gezellig en laagdrempelig diner’ of een ‘leuk arrangement met het bowlingscentrum’, de ‘sfeer is hier ongedwongen en de kwaliteit van het eten goed’. De chef zorgt voor een ‘leuke menukaart’ die regelmatig wisselt. Door de speciale menuformule is het bovendien mogelijk zelf een driegangenmenu samen te stellen dat ook nog ‘goed te betalen is’. Het ‘amicale en spontane personeel’ zorgt voor ‘attente bediening’ in dit restaurant. Zij zijn ook ‘erg leuk met kinderen’ en dat is natuurlijk ideaal in combinatie met het bowlingcentrum.

gebrberk gebrberk 11 september 2011

Sinds vorig jaar grondig verbouwd te zijn prima uitstraling .Eten van zeer hoge kwaliteit en kaart wordt zeer regelmatigaangepast waardoor het iedere keer verassend is maar zeker erg goed.Bekwame zeer gezellige bediening waardoor je je thuis voelt.Kortom een anrader.

menm6 menm6 6 september 2011

Afgelopen vrijdag heerlijk op het terras gezeten en gegeten. De kaart geeft voldoende keuze en voor een prettige prijs. De wijn keuze is beperkt maar ook in prijs! Dit kom je heel weinig tegen in de horeca. De bediening is jong en vlot en maken soms een foutje maar zeker niet storend. Verrassend is de vijzel waarmee je zelf je eigen tapenade kan maken en dan ook nog met brood van "van Menno"! Dit brood staat bij menig **en restaurant op de kaart en hier krijg je het gratis.
Al met al een leuk restaurant wat ook nog prachtig is ingericht. (hoewel we daar niet hebben gezeten).

A.F.-W. A.F.-W. 5 augustus 2011

Het lijkt of we terug in de jaren 80 waren, bij het brood was er geen olijfolie en/of roomboter maar kruidenmargarine - echt heel erg!!!! De bediening was uitermate onervaren en hadden totaal geen benul van het eten. Glazige blik toen ik vroeg welke smaak wijn ik had...We hadden een menu met een visgerecht die zó slecht gebakken was (droog) dat ik niet eens meer weet welke vis dat was. Alleen het nagerecht was te pruimen. Ik kom hier nooit meer, waardeloos.

konings konings 20 juni 2011

Afgelopen weekend gegeten in dit restaurant met uitstekende ambiance! De bediening vertelde me dat zij hen restaurant vorig jaar gerenoveerd hebben en dat dit jaar de bovenverdieping in de planning zit. Ik kan niet anders zeggen dan dat het er echt prachtig uitziet plus het feit dat het eten heerlijk was en de erg attente bediening. In mijn opinie zijn dit de 3 basispunten die zeer goed moeten zijn in een restaurant en dat is hier ZEKER het geval!! EEN ECHTE AANRADER......!!!

robinschouten robinschouten 15 mei 2011

Vanavond in 't Geregt gegeten met onze drie kinderen en het was super! 't Geregt is verbouwd en het ziet er erg mooi uit. De bediening was erg attent, ook naar de kinderen toe. Zij kregen kleurplaten, mochten hun ijsjes in de keuken versieren en de spinaziepannekoeken vielen erg in de smaak. Ook de ouders hebben genoten van het driegangen menu. Wij komen zeker weer!
Ga zo door want jullie zijn erg verbeterd!

Geef zelf je mening over TgeregT

Maandagvan 17:00 tot 22:00
Dinsdagvan 17:00 tot 22:00
Zaterdagvan 17:00 tot 22:00
Zondagvan 17:00 tot 22:00

Opmerkingen

Uiteraard maken wij voor grotere gezelschappen graag een uitzondering op onze openingstijden!