EM-Schouten 21 maart 2012 | |
Leuk restaurant met een uitstekende bediening. Ik heb hier meerdere malen erg lekker gegeten. Door de uitgebreide kaart kan ik iedere keer weer iets anders uitproberen. Tip: probeer ook eens de specialiteiten, zoals Hap tsun yuk of Suan la tang soep, erg lekker en weer eens wat anders dan de "standaard" Chinese gerechten die je altijd al eet.
vnvliet 3 maart 2012 | |
Zijn hier ruim 3 maanden geleden komen wonen, hebben inmiddels 3 keer hier het maand menu gehaald. We kunnen niet anders zeggen dat het heerlijke menu's zijn. Hier komen we absoluut vaker!! |
Ineke V 8 maart 2011 | |
Wij gaan regelmatig naar 'de chinees' Meestal waren wij teleurgesteld over de kwaliteit. Zo niet bij Tong Ah. Wij kregen van een kennis de tip dat wij deze chinees eens moesten proberen. In een woord geweldig. Heerlijk eten en goede bediening. De eigenaar en zijn vrouw doen heel erg hun best om het de gast naar de zin te maken. Daarin slagen zij bijzonder goed. |
Geef zelf je mening over Tong Ah