Op de koninginnedag gegeten. Het was druk,maar we hoevden niet lang te wachten. Nette bediening,snelle service,en lekker eten. zellef de koffie was lekker. Een aanrader.
Dit was echt een verassing! De buurman had weer een rij tot aan de overkant van de straat, dus zijn we hier gaan eten. De mezes waren heel erg lekker, en het vlees was goed. Kwa prijs is het ook prima te doen. Hier ga ik zeker nog een keer terug komen!
Goed restaurant zeg! En wij kunnen het weten. ;) We waren er met 22 cursisten van mijn inline talencursus Turks. Stuk voor stuk of Turks, of Turkijekenner. We waren onder de indruk. Heerlijke meze vooraf en vervolgens ieder a la carte een authentiek Turks gerecht. Knap om dat allemaal ook tegelijk te serveren. Heerlijke verse baklava toe ook. Live muziek van de eigenaar en een geweldige sfeer in het restaurant.
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Goede, echte Turkse keuken en uiterst vriendelijke bediening. Bovendien een gezellig restaurant waar je normaal met elkaar kunt praten. Een aanrader!
Gisteren avond heerlijk gegeten. Mijn vriend adana kebab en ik vegetarische ovenschotel.
Het sla, Turkse koffie, ayran(Turkse non-alcoholische) drank en op de laatste koffielikeur.
Ben ik helemaal mee eens met die meneer boven ""Vriendelijke en attente bediening waar de"traditionele" Amsterdamse horeca nog wat van leren"". Edina, Karel