| Keuken | Frans, Hollands & Regionaal |
| Minimum menuprijs | €30.50 |
| Huiswijn per fles | €18.50 |
| Huiswijn per glas | €3.30 |
| Openingstijden | 12.00-21.30, za vanaf 17.00, zo vanaf 14.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
AenEl 3 november 2011 | |
Gisteravond hier gegeten, de zaak was vol maar wij kregen een rustig plekje waar we, 2 pers., elkaar zonder moeite konden verstaan. Het eten was uitstekend v.a. de heerlijke olijven bij het aperatief tot en met de koffie. Alles was vers en met zorg bereidt. De verhoudingen op het bord waren prima, niet teveel of te weinig en niet teveel 'schilderij'. Een zeer attente gast-vrouw en heer én bediening hebben ervoor gezorgd dat we genoten hebben én vaker zullen terugkomen. Wat een verassing in Noordbeemster! |
Marthe2 10 augustus 2011 | |
Met de hele familie ontzettend lekker en gezellig gegeten. Het ontbrak ons aan niets. Kees en Lida Bakker zijn een prima gastheer en -vrouw met jarenlang verstand van zaken. Gezien de recensies op internet waren wij aangenaam verrast door het interieur dat zeker bij de entree niet oubollig is. We hebben begrepen dat het interieur in 2006 al is aangepast. We komen zeker nog een keer terug met de hele familie. |
aap 10 juli 2011 | |
Ouderwets ingericht, niet meer van deze tijd. Eten was redelijk heb beter gehad. Bediening was goed. Behalve de eigenaar. niet erg aardig. Een grote min punt is dat ze honden toe staan. EEn hond hoort niet in een restaurant |
Proever1963 14 februari 2011 | |
In het kader van De Week van de Streek gedineerd bij de Beemster Hofstee. Het viel helaas een beetje tegen: de Beemster aardappelsalade vonden wij wat grof en (te) zurig, daarbij wel mooie gerookte zalm en een gepocheerd boerderij ei. Een tussengerecht van rillettes van moerkalfswang en een spiesje van zwezerik was lekker krokant. Het hoofdgerecht, filet van Beemsterlant varken met pastinaak en morieljesaus was flauw en persoonlijk vond ik de filet veel te gaar en (daardoor?) stug.
Niekool 17 december 2010 | |
Heerlijk gegeten in de Hofstee. Vier gangen Relais menu met wijn arrangement zeker de moeite waard. Bediening was erg vriendelijk en correct!
Geef zelf je mening over Beemster Hofstee