Reserveer nu
Quatfass over zichzelf

Quatfass is een culinair cafe ten top. Wil je genieten van een drankje, culinair verwend worden en heerlijk en gezellig eten in een goede ambiance en met vriendelijk personeel, dan is Quatfass bij uitstek de plek voor jou. Tevens organiseren wij vaak speciale avonden. Kijk op www.quatfass-amsterdam.nl voor meer informatie.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

dennisheller dennisheller 20 mei 2012

Fantastische gerechtjes (neem de chefs menu) voor n meer dan redelijke prijs. Bediening zeer attent! Heerlijk terras buiten!

rebelletje rebelletje 19 mei 2012

Laatst met een vriendin bij Quatfass gegeten en we hebben echt een geweldige avond gehad! We zijn samen voor het Chef's menu gegaan en hebben daar geen moment spijt van gehad. Elk gerecht was een feestje, alles zag er super uit. Heerlijk gegeten, lekkere wijntjes gedronken en de bediening was lief en gezellig. Een echte aanrader voor iedereen!

norad norad 8 mei 2012

Heerlijk gegeten bij Quatfass! We hadden het chef's menu gekozen en konden ons daardoor iedere gang weer laten verrassen! Het eten zag er prachtig uit, was gevarieerd en heel lekker! Het personeel is vriendelijk en vrolijk en weet wat ze in huis hebben. Zo konden ze ons een heerlijke wijn aanraden die ik anders zelf nooit gekozen had. Ja, echt een restaurant om vaak terug te komen!! Om te genieten!

Perro Perro 22 april 2012

Ongedwongen sfeer, aardige bediening maar bovenal uitstekend eten voor een hele scherpe prijs! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede prijs/kwaliteit verhouding.

james1978 james1978 9 april 2012

Wat een toptent is Quatfass. Leuk concept met alleen maar voorgerechten en geen hoofdgerechten, waardoor ik en m'n vriendin veel mooie en verschillende smaken van de menukaart konden proeven. Heerlijke coquilles, fantastisch Weidemeren lam en super pasta caprese. En niet te vergeten de zalige desserts om mee af te sluiten met een lekker dessertwijntje. Ik was wel eens eerder bij Quatfass geweest, maar ik merk echt dat het restaurant volwassen geworden is. Mooie wijnen (wij hadden een flesje Chablis en Chianti), vlotte amicale bediening en al met al voor een goede prijs, helemaal gezien de kwaliteit. Ik hoop op snel zonnig weer, zodat ik lekker kan genieten op het mooie terras. Een definitieve Aanrader in Oost!!!

1977 1977 8 april 2012

Heerlijk gegeten gister, Chefs menu, een aanrader!! Was al eerder geweest op een dinsdag en dat beviel zo goed dat ik er weer ben gaan eten. Het personeel is erg vriendelijk en snel. Het was de wisseling van de kaart gister dus reden te meer om weer snel terug te keren!!
Super fijne plek

hansvb hansvb 25 maart 2012

Het menu concept (kleine gerechtjes) beviel ons niet zo. De gerechtjes zijn ook wel erg klein. Eten was goed klaargemaakt en smaakte prima. Bediening was zeker vriendelijk maar soms ver te zoeken, vooral later op de avond.

fmeulenaar fmeulenaar 19 maart 2012

Hier gegeten met een groep van 7 waarbij we kozen voor het Chef's Menu. De gerechten waren niet spannend en inspiratieloos en de smaak was vaak flauw. Van een restaurant verwacht je meer, er moet een prikkel zijn. Die prikkel heb ik bij geen enkel gerecht gehad, wel was er een leuke afwisseling van vis- en vleesgerechten. Ik had meer van Quatfass verwacht gezien de recensies, maar helaas ben ik toch een beetje teleurgesteld.

octa octa 11 februari 2012

Lekker gegeten in een leuke omgeving.
Soort van grote tapas, erg lekker klaargemaakt.
Wij namen er 3 per persoon, dat was net genoeg. Eigenlijk adden we er nog wat frietjes/aardappels bij moeten nemen. Helaas was er geen witbier.
Het toetje was helemaal verrukkulluk. We waren 45 pp kwijt incl drank/koffie.

B1978 B1978 6 februari 2012

Kom er regelmatig eten, vlotte bediening en relaxed. Eten is er niet te ingewikkeld, pure smaken en van goede kwaliteit. En altijd erg gezellig.

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Geef zelf je mening over Quatfass