Ringdijk 3
Email : email Quatfass
Restaurant gegevens
Keuken : Eetcafé, Internationaal
Betalen :

Kenmerken : Airconditioning, Bar, Biologisch, Kind vriendelijk, Kindermenu, Cocktailkaart, Honden toegestaan, Entertainment, Fingerfood, Gluten vrij, Afstudeerborrel, Groepen max. : 150, Chef's tafel max. : 30, Lactose vrij, Live muziek, Loungeplek, Stoep, Terras, Nabij water, Privé ruimte max. : 60, Begane grond, Hip/trendy, Rustig praten, Romantisch, Zondagsbrunch, Rolstoel toegankelijk, Wifi, 24/12, 25/12, 26/12
Keuken open : vanaf 16:00 tot 22:30. Zo keuken open vanaf 12:00.
Chef : Herman Klukkert
Minimum menuprijs : €5.00
Gemiddelde menuprijs : €22.50
Huiswijn per fles : €16.50
Huiswijn per glas : €2.90

Verberg andere restaurants
Wat is Google Street View? Google Street View is een dienst die je de mogelijkheid biedt 360°-panorama-foto's te bekijken van de omgeving van restaurants. De met blauw omlijnde straten in de bovenstaande kaart kun je aanklikken met je muis. Vervolgens verschijnt hieronder de Street View! In de browser navigeer je met de pijltjes-toetsen of door de pijlen aan te klikken die op de foto's te zien zijn.
Dezelfde keukens in de buurt
Charles traiteur en catering, 8.7, Frans, Internationaal, Italiaans, Mediterraan, Spaans, Vegetarisch, Vis, Wereldkeuken, Biologisch
Op 0.05 km. ‘Als je veel uren maakt op je werk, zorgt dat er vaak voor dat koken niet meer in je schema past. Dan ben je al snel overgeleverd aan de rijke...
Coffee Company, Internationaal, Koffiebar
Op 0.10 km. Voor de betere ‘urbane sfeer’ moet je bij één van de zaakjes van de Coffee Company zijn. Het mag voor zich spreken dat hier ‘good coffee’...
Elsa's Café, 7.1, Eetcafé
Op 0.31 km. No-nonsense eetcafé, waar je krijgt wat je mag verwachten: ‘een gezellig, bruin interieur’, ‘gemoedelijke sfeer’ en ‘gewoon lekker eten,...
Klein Jansen, 7.8, Frans, Internationaal
Op 0.36 km. ‘De kwaliteit van dit restaurant is nog steeds erg goed!’ Veel lof is er voor de wijnen. Die zijn ‘echt voortreffelijk’ en ‘combineren...
Merkelbach, 7.3, Frans, Internationaal, Mediterraan, Biologisch
Op 0.47 km.
Eten+Drinken Boom, 7.2, Eetcafé, Fusion
Op 0.65 km. ‘Aan het eten valt niets af te dingen’, bij Boom. Een ‘geweldig lekker trio van gerookte vis, gevolgd door een rib-eye, met een smeltend...
Restaurants in de buurt
Kediri, 8.4, Indonesisch
Op 0.04 km. ‘Vergeet het decor: het is het eten hier dat telt.’ Dagelijks wachten hier dan ook velen ‘opeengepakt voor de kassa’ op hun ‘fantastische...
Natraj, 7.3, Indiaas
Op 0.10 km. In dit piepklein Indiaas eethuisje kun je ‘heerlijk, authentiek Indiaas eten’ en ‘een fantastische smaakexplosie’ ervaren. De ‘uiterst...
Coffee Company, Internationaal, Koffiebar
La Vallade, 7.9, Frans
Op 0.12 km. Eten bij La Vallade is ‘leuk: je moet eten wat de pot schaft’. Er is weinig keuze in wat je krijgt, maar wat je krijgt voorgeschoteld, is zeer...
Elit, 7.8, Turks
Op 0.16 km.
Cijfers op basis van 40 Proefformulieren
Meningen van proevers samengevat
In deze oude smederij is ‘met de nieuwe eigenaar de menukaart behoorlijk aangepast’. ‘Een soort tapas, maar dan ook weer helemaal niet.’ De gerechten op de kaart zijn zeer divers: ‘overheerlijke truffel-risottokroketjes, eend met hoisinsaus en pannenkoekjes’ en ‘langzaam gegaarde kalfsentrecote die smelt op de tong’. Het is allemaal ‘een lust voor het oog en een streling voor de tong’!
Verdeling van de 54 meningen
Wat wil je doen?
Geef je Mening in een kort commentaar -
(uitleg)
Vul een proefformulier (met cijfers) in -
(uitleg)
Tip een vriend(in) met een mailtje
Voeg toe aan je Favorieten
Tip op:
Mickey6 - Gisteren gegeten bij Quatfass en een geweldige ervaring gehad. Eerst lekker geborreld aan de bar (alle tafels waren bezet) en vervolgens aan een hoge tafel bij de keuken culinair verwend. Lekkere gerechten met mijn zusje gedeeld met een heerlijke
fles Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland erbij. En dat voor een zeer schappelijke prijs. Ook de bediening was zeer attent. Na het eten veranderde Quatfass in een gezellige borrelplek. Echt een aanrader voor iedereen.
Niet OK?
stevenstruijk - De geslaagde inrichting en de professionele bediening zijn prettig, maar de keuken is slordig en het concept van tapas-achtige gerechten werkt matig. Twee á drie "voorgerechten" p.p. was voldoende, werd ons beloofd, maar de gerechten liepen sterk uiteen in grootte.
In een gezelschap ga je dus niet gelijk op en dat is bijzonder onhandig.
Niet OK?
Anne B - Lekker gegeten! Overzichtelijke kaart, niet heel veel keuze in de gerechten, maar wel voldoende variatie zodat er voor elk wat wils is. Verse ingredienten, toegankelijke combinaties. De keuze in de wijn was beperkt. De wijn zelf was ok
maar niet heel bijzonder. Bediening was vlot, maar kan ook te maken hebben met het tijdstip; we waren vroeg (1800 uur) en het was niet druk. Prettig gegeten, kom er zeker nog eens terug.
Niet OK?
blench - Had a truly spectacular Sunday brunch adventure at Quatfass. A well paced meal, with a wide variety of flavours all beautifully presented in a well-decorated space. Excellent service too. Left a big tip. Will be back again, ASAP.
Niet OK?
Proever42235 - Leuke menukaart. Diverse aantrekkelijke gerechten. Smaak en presentatie van de 4 hoofdgerechtjes vielen ons echter tegen. Niet heel bijzonder. Wijn en dessert wel prima. Vriendelijke bediening. 120 euro voor 2 personen. Goed voor een keer, maar zou niet heel snel
teruggaan.
Blader door alle meningen
L.Pep - Kreeg een tip van een goede vriend om hier eens te gaan eten, dus dat heb ik gedaan. Er werd ons door een zeer vriendelijk meisje verteld dat er net een nieuwe kaart was in gegaan. Als eerste gerecht namen
we beide de coquilles, erg sterk. Vervolgens nam ik bresaola en mijn vriendin de kreeft. Nog steeds was alles super lekker. Vervolgens nam ik de snoekbaars en zij de fazant en als dessert beide chocola. Alles was gewoon goed en betaalbaar. Een topper in Amsterdam. Goede wijn goed eten en leuke mensen in de bediening.Volhouden !!!!!
Niet OK?
periz009 - Met verbazing las ik voorgaande ractie. Vandaag mijn verjaardag gevierd bij Quatfass en gebruik gemaakt van de MAYO Monday. Dit houdt in dat je voor 19,50 vier verschillende gerechtjes kan proeven. Zodoende hebben wij met zn allen de hele kaart
kunnen proeven. Ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal ontzettend lekker was. Normaal ben ik geen liefhebber van zuurkool, maar zoals ik het vandaag bij de heilbot heb gegeten zou ik het elke dag wel willen hebben. De bediening was, in tegenstelling tot wat de norm is in Amsterdam, heel erg attent. Na afloop hebben we met het hele gezelschap nog heerlijk nagetafeld aan de gezellige bar. De harde muziek was ver te zoeken en het rookgordijn was opgetrokken. We hoorde vandaag dat ze ook geopend zijn tijdens kerst, ik heb meteen gereserveerd!
Niet OK?
Marth - Gelet op de waarderingen ben ik met een buitenlandse kennis opgetogen naar Quatfass gegaan. Binnen was een hoeveelheid decibel aan geluid die zijn weerga niet kent en die een gezellig/intiem gesprek nauwelijks mogelijk maakt. De stukjes heilbot, twee, daarvan
moest zij een leesbril gebruiken om ze te ontdekken. De kalfsentrecote, een soort mislukte schoenzool, was veel te zout en de bediening zei,'sorry' en daar bleef het bij. Het limoendessert daarvan was een slecht en muf geparfumeerde ijs al voor 1/3 gesmolten. Snel afgerekend en bij de uitgang is men gedwongen om door een rookgordijn te lopen. De sigarettenpeuken vormden een soort tapijt op straat. Ik heb mij zelden, sterker nog ik heb mij nog nooit zo gegeneerd, tegenover een goede vriendin om naar zo'n over het paard getilde koek en zopies tent te gaan. Bediening, goed bedoeld maar eenmaal iets besteld komen vervolgens kort daar nog eens na twee anderen vragen of je nog alcoholische versnaperingen wenst bestellen. Met een creditcard betalen dat kan men vergeten. Onze avond is volkomen vergald. Een nachtmerrie zou teveel eer zijn voor de keuken. Nooit en nooit meer daar. Gelukkig hadden we thuis nog een excellente wijn.
Niet OK?
Anouk Verschuur - Evenals de vorige keer: heerlijk gegeten. Het was dinsdagavond en redelijk rustig, waardoor de vriendelijke en vlotte bediening goed voor ons kon zorgen. De kaart was net een paar dagen geleden weer vernieuwd, met het beste van het
beste van de afgelopen kaarten. Mogelijk daardoor dat de kaart wat onsamenhangend overkwam. Aanbevelenswaardig vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding, de ambiance en de bediening.
Niet OK?
ekorput - FANTASTISCH! Heerlijke avond gehad. Service, sfeer en eten, helemaal goed. Totaal plaatje klopt. Kreeft was wat droog. We komen hier zeker terug!
Blader door alle meningen
Merellr - Mijn verjaardagsdiner hier gehouden, echt helemaal goed! HEERLIJKE gerechten, echt super! de coquilles waren fantastisch, evenals de oesters. Lekkere wijnen, goede sfeer: hier ga ik zeker terugkomen!!!!!
Niet OK?
Mik - Gezellige zaak. Leuk ook met een grote groep en/of met kinderen. Eten zeer goed. Zeker een aanrader.
Niet OK?
Proever64020 - Met mijn verjaardag heb ik hier weer gegeten. Ik had last van mijn rug en zat niet lekker aan de oorspronkelijk voor ons gereserveerde hoge tafel met barkrukken. Hoewel het erg druk was, konden we toch na enige tijd
aan een lage tafel zitten. Goed geregeld en erg attent. Over de hapjes wederom niets meer dan alle lof, heerlijk! Echt een aanrader, want ik heb het ook deze keer erg maar mijn zin gehad.
Niet OK?
Genieter77 - Ook bij ons viel er iemand voor het restaurant... zonder schade dit keer (huren ze iemand in ofzo?). Eten was perfect! Service ook. Wijnen zijn goed afgestemd op het eten. Geweldig! Portie 'duo van tonijn' is te klein... hiervan kan
ik blijven eten! Een aanrader voor iedereen die van lekker eten en relaxte sfeer houdt!
Niet OK?
Cecile O. - Heerlijk gegeten, ook super desserts, supervriendelijke bediening, maar wel prijzig. Fijn terras, en leuk dat ze dekentjes brengen als het wat afkoelt.
Blader door alle meningen
belle - Vorige week hier gegeten met een groep vriendinnen. Wat een super avond hebben we gehad! Hele avond buiten gezeten en toen het iets frisser was kwam het personeel zelf aan met dekentjes. Heel leuk die kleine gerechtjes en ook veel
variatie er in. heerlijk die coquilles en eend en mascarpone ijs als dessert is zeker een aanrader. Ondanks dat we met een grote, drukke groep waren, was het personeel erg vriendelijk en geduldig. hier kom ik graag nog eens!
Niet OK?
Carbon76 - Helaas was dit de laatste keer Quatfass voor ons. Ik vond de prijs al te hoog voor hetgeen je krijgt, maar dit was de druppel - we hadden aangegeven even weg te zijn van onze tafel, om iemand die voor
het terras gevallen was te helpen en naar het OLVG te brengen - na terugkomst stond het eten koud op tafel te 'wachten'. We kregen uiteindelijk excuses, maar dit hoeft van ons niet meer. Zelden zo'n klant- onvriendelijkheid meegemaakt.
Niet OK?
Hazet - Leuk concept, al die kleine gerechten op de ook al leuk ingerichte menukaart. Kwaliteit eten heel goed en aardige bediening.
Niet OK?
Sellie - Allemaal kleine hapjes, zo groot als een voorgerecht. Zo'n type restaurant was er niet in de Watergraafsmeer. En het werkt, want het zit bomvol!! Ik denk ook door het ongedwongen sfeertje dat er heerst. Zelf hou ik het, na 1
keer dineren, bij een terrasje pakken bij Quatfass. Vond ik het eten namelijk niet bijzonder en zelfs niet echt lekker, het mag wel iets culinairder. En ik zou standaard een paar bijgerechten doen, zoals aardappeltjes uit de oven, frietjes, couscous, rijst. Soms wil je gewoon zoiets erbij, zoals je ook bij tapas patatas bravas hebt. Nu wordt 'nee' verkocht als je ernaar vraagt.
En wat ook leuk zou zijn: als het personeel combinaties aanraadt waarvan de smaken goed bij elkaar passen. En de menukaart hier dan ook op wordt aangepast; op gerechten die echt lekker bij elkaar te eten zijn.
Het feit dat ik met zoveel suggesties kom, is dat ik Quatfass qua sfeer, personeel, concept en inrichting echt een aanwinst voor de buurt vind en ik het gevoel heb dat er nog meer inzit!
Niet OK?
Proever36703 - Heerlijk in het zonnetje op het terras gezeten, met een lekker biertje. Jammer dat de kwaliteit van het eten onder de maat is. Ze hebben tegenwoordig een soort 'tapas' achtige voorgerechten. Leuk idee, maar niet echt lekker, tenminste, van de
ca. 10 gerechten die we hebben geprobeerd waren er eigelijk maar 2 lekker (Coquilles en makreel). Anderen vonden we karig, overgaar, te zout, etc. Mogelijk nog erger was de hopeloos trage bediening. Wel vriendelijk, maar wel heel erg langzaam, langzaam, langzaam.
Blader door alle meningen
Proever84409 - Aardige bediening, prachtige kleine gerechtjes goed van smaak, lekkere wijn en goedkoop.
Niet OK?
LOKO - Een aangename verassing. Goede bediening, goede porties, mooie combinaties, goede wijnen, lekkere muziek, gewoon waar voor je geld en met een goede tafeldame een prima avond.
Aanrader: coquilles gewikkeld in lardo, kreeft met kruim van Iberico, kwartel op 4 verschillende
manieren en het kleine maar fijne kaasplankje.
Kun je met een gerust hart naartoe.
collie - SUNDAY BRUNCH
Zondag vierden mijn tweelingzus en ik onze verjaardag met 11 vriendinnen bij quatfass!
Rond een uur of 12 werd iedereen verwacht voor de zondagse brunch!
We werden aan de bar ontvangen en namen een heerlijke koffie verkeerd om te beginnen, we
zagen dat er al een lange tafel, geheel gedekt, voor ons klaar stond.
Eenmaal aan tafel werden we verrast met een erg lekkere rose prosecco met aardbei.
De gastheer Jason, tevens 1 van de eigenaren, had ter ere van onze verjaardag de brunch extra feestelijk gemaakt door ons te verassen met de meest heerlijke en exclusive hapjes die je maar kan wensen! we voelden ons echt de meiden van sex in the city!! een kleine greep uit de hapjes zijn: oesters, gefrituurde asperges, heerlijke risotto truffel kroketjes en een super zachte tonijn met peper korstje! Het ene gerecht was nog lekkerder dan het andere. We hebben een heerlijke middag gehad,en dankzij de super gastheer, jason, kreeg de middag echt een gouden randje!
Echt een aanrader dus voor een heerlijke lazy sunday!!!
Niet OK?
David S - Een aanrader. De kaart is niet groot maar heeft meer dan voldoende verschillende gerechten, vis, vlees en vegetarisch. Formaat van de gerechten zit tussen een voor- en hoofdgerecht in en is ruim genoeg. Bediening is zeer attent, verzoek
of de muziek is zachter kon, werd meteen uitgevoerd.
De gazpacho en tonijn vooraf waren heerlijk, net als het texels lam, de entrecote en het pistache is, het kaasplankje mag iets uitdagender maar was samen met een glaasje port een goede afsluiter.
Niet OK?
Haags Hopje - Wat vooral opvalt is de bijna on-Amsterdamse vriendelijkheid van de bediening. Daarnaast is het eten zondermeer goed, al ben ik persoonlijk niet zo'n fan van dit liflafjes-concept. Ook een goede combinatie van "hip" en gezellig, al zijn de
barkruk-stoelen, zoals al eerder gezegd, niet ideaal. Al met al een leuke en goede tent en zeker een aanwinst voor de Watergraafsmeer.
Blader door alle meningen
Proever51392 - Leuk, erg leuk restaurant. De kaart is eenvoudig met daarop een x-aantal gerechten (vlees, vis, vegetarisch) die als tapas worden aangekondigd. Wij kozen ervoor om per gang (met z'n vieren) vier gerechten te nemen en deze te delen. Erg leuk
en ... alles even lekker. Ik vond de coquilles, de tonijn en de risottokroketjes het lekkerst. Ook de lemontaart was niet te versmaden. De wijnkeuze beperkt zich tot 'goed, beter, best' en dat is geen probleem. De bediening is vlot, attent en goed op elkaar ingespeeld. Erg goed dat men aankondigt dat iets er zo aankomt (bijvoorbeeld water of extra brood) en .. dan ook komt. De tafels met barkrukken (in een gedeelte van het restaurant aanwezig) hoeven van ons niet. Na een paar uur ben je de barkrukken wel zat.
Niet OK?
Proever64020 - Het is alweer een tijdje geleden dat ik samen met een vriend bij Quatfass ben gaan eten. Het was toen net geopend. Leuk nieuw concept, eigenlijk allemaal kleine voorgerechtjes op kleine bordjes, dat sprak mij wel aan. Het eten was
inderdaad voortreffelijk. Jammergenoeg duurde het wel erg lang voordat we de menukaart kregen. Personeel was dus niet zo vlot, maar wellicht waren dit opstartproblemen... Ik kom zeker een keer terug en hopelijk heeft de bediening dan wat meer routine gekregen.
tripje - Opmerkingen eten *
Super concept, een soort tapa's maar dan ook weer helemaal niet, kunstwerkjes is een betere omschrijving. Het eten is een lust voor het oog en streling voor de tong. Zeker de creme brulee proberen, beetje vreemd maar oh
zo lekker!
Leuk vlot personeel, ondanks dat het druk is geven ze je toch aandacht en maken tijd voor een babbeltje over het eten en het restaurant. Want trots zijn ze op ''hun'' toko
Ik zeg, doen!
Niet OK?
tomb - Heel leuk geworden! Er hing een hele leuke en gezellige sfeer. Eten was prima! Kleine gerechtjes, een heel leuk idee. Alleen voor grote eters zou het een hele dure avond kunnen worden ;) Ik had aan twee gerechten en een
toetje genoeg.
Niet OK?
alexenpatricia - Verrassend, lekker, goede porties en alles in tapas stijl. Goede service, we zaten bij het raam, waardoor een verschrikkelijke wind kwam, er werd zonder problemen een nieuwe tafel voor ons geregeld, toen we erom vroegen.
Een aanrader !!!!!!!!
Blader door alle meningen
Henri de eerste - Zondag de 15e februari dit juweel ontdekt ! Concept altijd al goed gevonden en hier word het zelfs verbeterd, prima porties en perfecte kwaliteit. De langzaam gegaarde kalfs entrecote smolt op de tong, de mini hamburger
niet alleen leuke gimmick met kleine milkshake enzo maar ook prima van smaak. Ondanks dat keukenbrigade door het verbranden van een hand werdt gehalveerd ging de overgebleven helft verder of er niets was gebeurd (althans op het oog) en kookte de sterren van de hemel ! zeker een adres om terug te keren !
Niet OK?
motu - leuk/mooi ingericht, attente bediening, lekker eten, fijne kleine hapjes, ga er graag weer eens heen.
Niet OK?
terrence - Afgelopen donderdag hier gegeten. Wat is deze zaak mooi geworden zeg! Mooie open keuken waar uitstekende tapa-achtige gerechtjes vandaan komen.
Wij hebben alles geprobeerd en ik moet zeggen dat ik positief ben verrast en dat voor nog geen 160 euro met
zijn 4en. De bediening is vlot. Wijnen waren heerlijk (wij hadden de superieur). Kom zeker terug
Niet OK?
Proever43219 - Leuk restaurant, inderdaad zoals sommigen al melden ook wel eetcafe-achtig (een aantal eettafels zijn ook hoge tafels met barkrukken). Aparte kaart met allemaal kleine gerechten tussen 8-12 euro in ter grootte van een voorgerecht. Het voordeel is dat je veel
kunt proberen als je met een groep bent, het nadeel is dat je goed moet kijken of dingen wel bij elkaar passen. De gerechten zijn ook niet zo groot dus voor de grote eters wordt het al met al een dure aangelegenheid. Sommige gerechtjes waren origineel en lekker (speenvarkenfilet met gekonfijte zuurkool), andere vond ik niet zo bijzonder (crostini met geitenkaas) of gewoon niet lekker (creme brulee van munster kaas). Al met al wel een leuke ervaring en als je niet te veel trek hebt ook helemaal niet zo duur.
Niet OK?
ella87 - Een soort 3 vrienden concept (in de pijp): gerechtjes ter grote van een voorgerecht. Met zn tweeën hebben wij 4 gerechtjes gegeten; overheerlijke truffel-risotto kroketjes, eend met hoisinsaus en pannenkoekjes, stukje kalfsvlees en vongole met heerlijke tomatensaus. Als nagerecht
nog een kaasplankje gedeeld en een cocktail gedronken; al met al dus een heel geslaagde avond uit en dat voor ong 70 euro!
Blader door alle meningen
Ceessie - Leuk trendy restaurant aan de Ringdijk. De eigenaar laat de gasten via de website meestemmen over samenstelling van de menukaart. Gerechten zijn goed en je kunt zelf je menu samenstellen. Kwaliteit kan zeker beter. Akoestiek in combinatie met de harde
muziek is minder.
Niet OK?
Jst - Gisteren hier gegeten. Top tent. Bediening is persoonlijk, vrolijk en symphatiek. Komt helemaal ten goede aan de sfeer. Concept met kleine hapjes is leuk en zorgt ervoor dat je lekker lang aan tafel zit. Echt een gezellige avond en voor
herhaling vatbaar.
Niet OK?
mlenselink - Gister gegeten met mijn familie. Heel gastvrij ontvangen! Mooie kleine gerechten waar we allemaal geen genoeg van konden krijgen. Wat is Riad een geweldige gastheer. Complimenten ook voor het decor. Ziet er top uit!
Niet OK?
Noortje - Geen idee waarom zoveel eters dit restaurant als uitstekend hebben bestempeld. Het concept van de kleine gerechtjes is aardig, de kwaliteit is van een gemiddeld eetcafe niveau en niet meer dan dat. Terwijl een van de gerechten friet als bijgerecht
heeft, werd een bestelling van extra friet geweigerd. Dus als je hier zin hebt in frietjes, ben je verplicht dit te bestellen samen met een mini hamburger + mierzoete mini milkshake van E 9,50.Ook is het niet mogelijk om groente of salade als bijgerecht te bestellen.
De service is een beetje van het type kort door de bocht en quasi geestig maar sloeg uiteindelijk door in gewoon bot. Het zou helpen als de bediening wat meer lol zou hebben in het bedienen van gasten...
Niet OK?
Jaimy - Top avond in Quatfass gehad! Lekker gegeten, gezellig gezeten op een top locatie!
Blader door alle meningen
HenkJansen888 - Hele gezellige avond gehad in Quatfass. Restaurant genoemd naar de voormalige timmerwinkel die hier ooit gevestigd was. Had al gehoord van de voorloper 'gerecht aan de dijk'. Vond het restaurant prachtig, de bediening bijzonder vriendelijk (jong maar oprecht) en het
eten redelijk goed. Lastig om dit restaurant 'in te schalen'. Zowel qua kaart als qua prijs. Er stonden mooie gerechten op de kaart maar de bereiding kwam iets minder over.
Niet OK?
- Heerlijke nieuwe zaak in de Watergraafsmeer. Goede sfeer, geweldig eten en vriendelijke bediening. Wat een aanwinst!!!
Niet OK?
- Dit rerstaurant is net 2 weken open en helemaal nieuw. Ongelofelijk lekker gegeten en wat was die bediening fantastisch. Dat kom je niet vaak tegen. En de prijs/waarde verhouding is zo goed. Geen flauwekul maar eerlijk en goed eten.
Daar
gaan wij vaker naar toe, zeker weten.
Jos uit Houten/Utrecht
Niet OK?
joris en jael - Wij hebben daar laatst op een zondag gegeten, liepen er toevallig langs en het zat zo vol nog om 21:00, dat we zeker wisten dat het wel goed moest zijn! ontzettend leuke ober, volgens mij heette
hij riad, en heerlijk eten. en dat nog allemaal voor een zeer betaalbare prijs. echt een restaurant waar je vaker terug moet komen!!
Niet OK?
Smikkelaap - Leuk soort eetcafe voor in het knusse Watergraafsmeer. Prima voor een hapje tussendoor, maar verwacht geen culinaire hoogstandjes (dat zou je bijna denken als je alle 'Uitstekende' reacties leest hieronder). Inrichting is erg geslaagd, doet een beetje industrieel aan, goed
gebruikt gemaakt van de ruimte! Ga niet aan het raam zitten, het tocht hier. Wat bijgerechten op de kaart (frietjes, grote salade, aardappeltjes) zou echt een aanvulling zijn. Twee gerechten zijn net wat te weinig. Maar ga zo door! Is volgens mij ook een leuke borreltent!
Blader door alle meningen
- goede sfeer, uitstekend eten, ik had kalvsentrecote en tarte chaud :-), prima wijn, niet missen,de prijsen zijn scherp, snel en competent service. precies wat in watergraafsmeer ontbrak - ik kom weer!
Niet OK?
Proever47627 - super nieuwe plek in oost-watergraafsmeer van de jongens van cafe Maxwell
het restaurant is helemaal gerenoveerd en ziet er nu een stuk moderner en gezelliger uit
de kaart is er zelfs nog beter op geworden
kleine gerechtjes met als toppunt de sint jacobsschelpen,
perfect gebakken met een heerlijke linzensalade erbij chocolade dessert mag je ook zeker niet missen !
Niet OK?
Stuur - Eten op je eigen tempo, steeds 2 gerechtjes per keer, of meteen de hele tafel vol. Een verademing, nooit meer wachten of een gehaast gevoel. Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten, 20.00 binnen,20.30 aan tafel hele avond genoten van eten en wijn.
De keukenbrigade weet wat ze aan het doen is. Attente bediening, mooie zaak.
Een blijvertje!
Niet OK?
Valerie - Heerlijk gegeten! Wat een lekkere combinaties op de kaart! Ook is het personeel erg vriendelijk. Een zeer geslaagde avond gehad, absoluut een aanrader!
Niet OK?
Marloes - Gisteravond heerlijk gegeten! Vooral het vijgenbroodje bij het kaasplankje was verrukkelijk. Bediening was erg vriendelijk en vlot. Reserveren is aan te raden want het zat helemaal vol.
Blader door alle meningen
Annemarieke - Wat een aanwinst voor de Watergraafsmeer!! Super dat nieuwe concept, zeer originele en smaakvolle inrichting en heerlijk eten met als hoogtepunt de coquilles. Top avond gehad en kom zeker heel snel weer terug.
Niet OK?
Samira - Absoluut een aanrader! Fantastische gerechten voor een eerlijke prijs en heerlijke wijnen. Ben begonnen met een kroketje van truffel risotto om te eindigen met een soepje. Kortom; lekker eten waar je zin in hebt! Leuke sfeer en vriendelijke bediening, ik
kom zeker terug.
Niet OK?
Proever82391 - Heerlijk gegeten hier! Kleine gerechten, met ieder zn unieke smaak en combi. Ziet er erg origineel uit. Echt industriele sfeer, maar toch ook warm. Vrolijk personeel en zeker een plek om ook eens gezellig voor een drankje aan de bar
te komen.
Niet OK?
- Geweldige aanwinst voor Amsterdam Oost/Watergraafsmeer!!!
Het eten is voortreffelijk en heeft zijn eigen unieke smaak.. De sfeer is zowel industrieel als warm, wat een moeilijk te bereiken combinatie is! De service is goed, relaxed en vakkundig. Het is ontzettend gezellig
en ik weet zeker dat iedereen het met me eens zal zijn!