Wanneer je van een goed stuk smakelijk rundvlees houdt moet je naar Claudius; al jaren beroemd om zijn vlees; vriendelijke bediening; prijzen liggen relatief hoog, maar daar krijg je ook wat voor; klassieke inrichting die wel een face lift verdient.
Weekendje Nijmegen met vier personen. Op de bonnefooi bij Claudius naar binnen gestapt. Hartelijke ontvangst. Na een goed voorgerecht werden we aangenaam verrast met een werkelijk fenomenaal hoofdgerecht. Vlees van uitzonderlijke klasse. Zeer leuk dat de kok vooraf het vlees aan tafel kwam tonen en direct informeerde naar de gewenste bereidingswijze. Zeker geen goedkoop etentje maar absoluut de moeite waard. Unaniem besloten als we Nijmegen weer aandoen bij Clausius terug te keren.
Heerlijke gamba's en uitstekend vlees van de grill. Paradijs voor de echte vleesliefhebber. Prijzen zijn aan de hoge kant, maar daarentegen is Claudius al jaren gewild bij een bepaald publiek. Ze kunnen het zich permitteren. In ruil daarvoor krijg je altijd uitstekende kwaliteit.