Restaurant De Ondeugd | schaamteloos genieten
DRIEGANGENKEUZEMENU 30,50 p.p.
De locatie in De Pijp voor grote(re) groepen!
Kijk op onze site voor het menu en meer informatie.
Leuke bediening, mooie inrichting en goede akoestiek. Wij waren er met een Groupon bon-menu. Voorgerecht van ravioli was lekker, borden helaas koud. Saltimboca was droog en in combinatie met de vulling erg zout, goede mosterdsaus, lauwwarme aardappelsalade lekker, goed gebakken frieten met heerlijke mayonaise, dessert van pecannotencarameltaart met hangop, zoet maar erg lekker
De aankleding van het restaurant is goed verzorgd, de bediening is vriendelijk, beleefd en vlot, er zat vodoende tijd tussen de gerechten, en het eten was boven gemiddeld goed (ik had een uitstekende carpaccio en een goede tournedos). Een aanrader. De stolen bij het raam vond ik wel wat minder comfortabel, dus wellicht is een plaatsje aan een van de tafeltjes in de zaal een beter idee als je wat langer lekker wilt zitten.
Ik heb werkelijk nog nooit zo slecht gegeten. Wij hadden een restaurant-bon die wij hier konden uitgeven. De sfeer en het interieur vielen direct tegen, bijzonder smaakloos en onsubtiel.
Ik nam de 'luxere' sauvignon, zoals de wijn werd getypeerd(!) en de prijs bleek inderdaad luxe (6,50 per glas) voor een middelmatige witte wijn.
Mijn man had een voorgerecht van zalm en garnalen waarbij werd opgemerkt dat de zilveruitjes wat aangezoet waren zodat ze niet zouden overheersen; het leek wel een parodie op een slecht restaurant!!!
Het dieptepunt was de confit de canard, dit bleek een veel te doorgegaarde eendepoot die uit te frituur leek te zijn gevist, daarbij een stampotje met sliertjes doorgekookte groente en opgeleukt met een appel die in suiker gebakken was.
De vangst van de dag was een op de huid -veel te doorgebakken- koolvisfilet.
Ik zal het bezoek aan dit restaurant in ieder geval nooit meer vergeten!