Ik ben italiaanse en ik heb ook ervaring in horeca. Zo lekker eet je niet vaak in Nederland en zelfs niet in Italiƫ. Alles was echt uitstekend. Chapeau!
Een restaurant dat zich richt op de traditionele Italiaanse keuken met een moderne twist. Echt heerlijk gegeten en gedronken. De gerechten waren met zorg bereid en origineel. Echter, wees gewaarschuwd voor de dubbele espresso nadien, want die is Italiaans sterk. :-)
Ik heb nu 2x bij dit restaurant gegeten met mijn geliefde. Beide keren een bijzonder aangename avond gehad waar het gezelschap maar natuurlijk ook het eten alles aan bijdroegen. Neem de tijd om hier te gaan eten en kies een plek in de heerlijk rustige en mooie serre. De bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam bij het maken van de keuzes, ook voor bijpassende wijnen. Ik kan eigenlijk geen minpunten bedenken. Ga er vooral heen met goed gezelschap, dan kun je er een fantastische avond hebben. Het is niet een heel goedkoop restaurant, maar dat is bekend en in dit geval zeer zeker het uitgeven waard!
Met goede vrienden hier gegeten op vrijdagavond 8 juli jl. Kan niet anders zeggen dan dat wij zeer voortreffelijk hebben gedineerd. Innemend gastvrouwschap, mooie producten en heerlijke wijnen.
Grappa bureau, indrukwekkend en verleidelijk. Wat ons betreft een aanrader!
In mijn ogen wordt dit restaurant ondergewaardeerd.
De ambiance is sfeervol en in het algemeen rustig. De gastvrouw is hartelijk en gastvrij.
De Italiaanse chef-kok heeft in de loop der jaren een geheel eigen stijl ontwikkeld. Hij laat de Italiaanse gerechten in hun waarde en weet er een persoonlijke tint aan te geven. De smaken zijn subtiel en puur.
De prijs-kwaliteit verhouding is heel gunstig.
Het meeste geniet ik als de chef een menu samenstelt. Hij komt dan met verrassende gerechten.
De gastvrouw weet bij deze gerechten uitstekend passende wijn te serveren.
Na een espresso met een heerlijke bonbon kan de avond afgesloten worden met een van de vele mooie grappa's die men bij dit bijzonder prettige restaurant schenkt.