ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenVegetarisch, Halal & Indiaas

15 februari 2013

Onlangs hier weer eens een hapje gegeten. Wat is het eten hier toch HEEEERLIJK! Met name de Tali Royal is een super gerecht. Bediening is goed, even een praatje en dan weer lekker verder eten. De prijs kwaliteit verhouding is top! Wil je super eten en hoef je niet perse linnen tafellakens.... Bestel die Royal dan maar eens. Smakelijk

Remkoboel
Remkoboel
Proever in spe

26 januari 2013

De restaurantruimte is klein en naar mijn mening ook niet erg smaakvol ingericht; een combinatie tussen snackbar en restaurant-stijl. Het eten liet wat op zich wachten, en de bestelling was verkeerd begrepen. Gelukkig was het eten goed, hoewel er van mij meer groentes/bijgerechten oid bij hadden gemogen.

Gegeten op: 24 januari 2013.

19 januari 2013

Veel smaak, veel keuze, en een gastvrije ontvangst. Lokaal is niet groot maar dat is niet storend. De ideale plek om doordeweeks van een curry met een Cobra-biertje te genieten. Verwacht geen hoogstaandjes, maar wel om met een tevreden gevoel naar huis te gaan

Gegeten op: 4 januari 2013.
l_consoli
l_consoli
Expertproever

22 oktober 2012

Gisteren weer eens gegeten bij Indian Way. Wederom gezellig en super smaakvol. Als je van pittig houdt is het aan te raden te informeren hoe pittig 'de kok van de dag' kookt;).

irene 4
irene 4
Proever

21 september 2012

We kwamen hier met een grote groep eten, en het werd ons makkelijk gemaakt, door gewoon allerlei gerechten op tafel te zetten! Eerst een aantal schalen met voorgerechtjes op tafel, daarna de warmhoudbakken op tafel met diverse curries met diverse pittigheidsgraad, rijst, vlees...Heerlijk! Ook het gevulde naanbrood (kokosachtig) vond ik niet te versmaden.

Gegeten op: 9 augustus 2012.

Schrijf zelf een recensie over Indian Way

Schrijf hieronder je recensie over Indian Way. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag17:00 - 22:00