KeukenEetcafé, Frans, Italiaans & Mediterraan

Als je hier wil gaan eten moet je tegen een flink portie creativiteit kunnen, want ‘dit is geen doorsnee eetgelegenheid’. ‘De kaart wordt met de hand geschreven op borden boven de bar’ en wisselt binnen no-time. Hoewel sommige smaakcombinaties ‘niet meteen voor applaus zorgen’, worden ze altijd ‘leuk gepresenteerd en royaal geportioneerd’. De sfeer is ook prima, de ‘casual bediening’ zorgt ervoor dat het altijd ‘gezellig en knus’ is. ‘Zorg wel dat je op tijd bent, anders is het wachten aan de bar!’

LauraMmm LauraMmm 19 november 2011

Heerlijk gegeten. Er is geen vaste kaart maar een wisselende kaart met vnl seizoensgebonden gerechten. De gerechten zijn goed van smaak met verse ingredienten. Het personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig. Het is altijd druk en daar je niet kunt reserveren moet je of heel vroeg zijn of geduldig aan de bar met een drankje wachten tot er een tafel vrij komt. Dit restaurant is een aanrader.

Ben6523 Ben6523 7 november 2011

Vorige keer lekker gegeten bij de Grut, maar nu! M'n uitje verkloot door een heel slechte kok. Ik ben een biefstuketer, ik weet echt hoe een biefstuk hoort te zijn. Eindelijk besloten om een keer Wagijuvlees te gaan eten. Blijkt niet te eten te zijn! Het meest zachte rundvlees van de wereld is bij de Grut zo taai als een schoenzool. Reactie van de eigenaar "het hoort zo te zijn". Na reclamatie wel ander vlees gekregen, maar dit was echt heel slecht! De sla zonder dressing was wwardeloos. De gefrituurde aardappelschijfjes en de bijgevoegde pasta waren goed, maar dat wil zeggen dat de kwaliteit van de Grut soms op cafetaria-niveau zit. Een regelrechte aanfluiting! Ik heb nog nooit voor zoveel geld zo slecht gegeten.

sjoerdje sjoerdje 14 oktober 2011

Samen met een vriendin de anti-pasti schotel voor 2 genomen, een schaal met Italiaanse vleeswaren, pesto, olijven en heerlijk brood. Daarna nog ieder een voorgerecht van eendenborst geserveerd met salade en gebakken aardappels. Alles was prima verzorgd, de borden mooi opgemaakt en de smaak voortreffelijk.

Michel-in Michel-in 19 augustus 2011

Zeer gezellig retaurant, heerlijk eten, goede bediening, als het druk is moet je aan de bar wachten maar de prima wijn en gezellige mensen maken dat dit wachten nooit een straf is. Het valt onder de noemer eetcafe maar eten is van restaurant kwaliteit. in het gezellige nijmegen oost, een echte aanrader.

NSK NSK 9 juli 2011

Een gezellig restaurant, waar wij toevallig op tijd aan tafel gingen. Zowel de Wagyu runderentrecôte als het -ribstuk waren zeer mals. Daarbij werden knapperige aardappeltjes en lekkere groente geserveerd. Van het dessert zullen we een volgende keer genieten, als we meer tijd hebben.

Geef zelf je mening over Grut Eten en Drinken

MaandagGesloten