| Keuken | Grieks |
| Openingstijden | 17.00-22.00, vr-za tot 22.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Ad83 25 februari 2012 | |
Vond het eten niet lekker, weinig smaak, en zeker in verhouding tot de prijzen, bediening
LAWer67 16 augustus 2011 | |
Conform mijn verwachtingen van eten bij de Griek: al de typische Griekse schotels en dranken op de menukaart. Goed van smaak en uitgebreide hoeveelheid (vlees, saziki, friet, rijst en salade). Ook: Griekse wijn op de kaart (Naoussa) en Griekse koffie met baklava toe. |
Tineke 28 maart 2011 | |
Het uitzicht is inderdaad geweldig. Vooral 's zomers. Wat is er leuker dan op het terras te zitten en op de Waal uit te kijken? Het eten is over het algemeen goed. Wel een keer meegemaakt dat het lauw was. De bediening is (vooral als het druk is) langzaam en soms ook onzichtbaar. |
Proever66348 28 maart 2011 | |
Laatst lekker gegeten, mijn vriend is ontzettend allergisch voor noten en hier gingen ze heel goed mee om. Het was er wel erg warm! |
RvdWerf 14 oktober 2010 | |
Het eten was een beetje weinig qua hoeveelheid, en het was een beetje te vet. Verder was het moeilijk om de bediening te bereiken (als we drinken wilden bijbestellen).
Geef zelf je mening over Corfu