ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenThais

18 januari 2013

Ik heb laatst weer heerlijk gegeten bij Baan Isaan. Eend met thaise sambal, met paprikas en ui. Gewoon witte rijst erbij en smullen maar. Ik vind mie en nasi eigenlijk nooit zo super want dan proef je het gerecht minder goed. Wat ik ook meestal neem is de kippensoep met kokosmelk, en dan pittig vragen... Volgens mij hebben ze in principe meest milde gerechten maar als je vraagt of het pittig kan is dat altijd mogenlijk. Mijn vriend had kip met gele currie en "kao soi"? (een soort gevulde soep) en at daarbij zijn vingers op. Wij wonen in Kleve (de) maar gaan voor thais graag naar Nijmegen, een keer per maand zo ongeveer en nooit spijt! De service is prima en de inrichting is sfeervol met leuke muziek trouwens. Oh ja moet je eens "ontploft ei" bestellen, dat is een sensatie tot en met. Groeten Janroel.

Gegeten op: 17 januari 2013.
janroel
janroel
Proever in spe

11 januari 2013

Voor de kerstvakantie hebben wij een keer afgehaald, maar wij vinden het eten echt niet gied. Wij hadden een rijsttafel, maar alles smaakte hetzelfde. Er was geen thaise smaak te ontdekken helaas en de noedels heb ik na 1 hap laten staan. Heel jammer want wij zijn dol op deze keuken tijd voor een nieuwe thai in Nijmegen!

Gegeten op: 22 december 2012.

27 december 2012

Viskoekjes, saté en nog meer was allemaal op. Want ze hadden net gisteren een catering gehad.
Dat kan natuurlijk niet als je komt dineren. Het eten is best aardig, inderdaad een beetje catering achtig.

Gegeten op: 18 november 2012.
LiekeL
LiekeL
Topproever

21 september 2012

In Baan Isaan heb ik meerdere malen gedineerd. Vriendelijke en vlotte bediening. Met name het buffet op dinsdag is een aanrader! Een goede kans om van allerlei gerechten wat te proeven, voor 15 euro. De pittige zeevruchten en het stoofvlees, fantastisch! Wel met een lekker koud Chang biertje ernaast, voor als het af en toe te heet wordt.

Gegeten op: 14 augustus 2012.

20 augustus 2012

Baan Isaan hoort tot de allerbeste Thai van Nijmegen en omstreken. Er is een ruime keuze aan gerechten en het gerecht van de week is een absolute aanrader ! De bediening legt geduldig alles uit en is snel zonder opdringerig te worden. De viskoekjes zijn heerlijk alleen daarvoor gaan we al zeker terug komen ! Een absolute aanrader.

Gegeten op: 17 augustus 2012.
juliette100
juliette100
Proever in spe

Alle 33 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Baan Isaan

Schrijf hieronder je recensie over Baan Isaan. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.