marjo37 26 november 2011 | |
Hoe dit restaurant ooit een 9,5 heeft kunnen krijgen van Johannes van Dam begrijp ik echt helemaal niets van. De porties zijn klein en je betaalt er veel te veel voor. Voor een garnalensoep betaal je 7 euro, en dan mag je blij zijn als er 2 garnalen in zitten.
tastytom 20 november 2011 | |
Na het lezen van de recensies 2 afhaalgerechten gehaald, rode viscurry en mussaman curry.
jamjamjam 19 juni 2011 | |
Altijd goede kwaliteit en vriendelijke bediening. Echt een klein huiskamertje. Indertijd na de knalrecensie van Johannes van Dam (9,5!) erg vol, maar ze zijn nooit naast hun schoenen gaan lopen. De voorgerechten zijn al een hoofdgerecht bij elkaar. |
roel78 19 mei 2011 | |
Prima Thai! Kom hier al zeker 10 jaar, heerlijk eten, snelle afhaal (10 minuten), vriendelijke bediening. We zitten zelden in het restaurant zelf, want het decor thuis is een stuk beter.. |
AdriaanAsd 16 september 2010 | |
Zoals de Thai zelf eten, dat kunnen wij niet aan. Voor Westerlingen wordt de keuken aangepast en Kong Kha doet dat erg goed. Met verse ingredienten en goede recepten vind ik het eten hier zeer lekker. Ik haal er vaak af (1 x p.w.) en 2 x p.j. eet ik er ook. De bediening varieert, maar is meestal wel goed. Zeker naar Thaise maatstaven. Een dikke voldoende dus van mij voor Kong Kha. |
Sue 26 mei 2010 | |
goede smaken, echter wat kleine afhaalporties..... |
angel69 13 april 2010 | |
Veelbelovend in het begin,helaas iets afgezwakt in de volgende jaren. Bestelde vaak iets om mee te nemen, en heb hier zo af en toe ook in het restaurant zelf gegeten.Bediening was altijd vriendelijk, maar bespeurde wel wat achteruitgang in de afhaalmaaltijden.Volgens mij komt alles nu uit de magnetron.Voorheen "vingerlikkend lekker" nu helaas "best te eten". |
Edmund 27 oktober 2009 | |
Afgelopen vrijdag mijn ouders hier mee uit eten genomen. Klein tentje, waar je niet langs hoeft te komen voor het decor. Echter het eten was erg lekker. Goed pittig was de gemengde Thaise schotel en de portie was zeer groot! Verder was het ok |
Peterselie 15 juli 2009 | |
Heerlijk ! wij halen hier al circa 3 jaar en het is altijd goed. Nummer 44 is een aanrader biefstuk in een heerlijke saus..
Proever82774 20 oktober 2008 | |
Volgens mijn vriendin was dit een erg goede Thai, dus ik was erg benieuwd. De bediening is erg snel, toch was het vreemd dat mensen die later binnenkwamen eerder te eten kregen dan wij. De serveerster was sowieso niet geinteresseerd, was de weg kwijt en bedankte niet eens voor de fooi. Het 2e biertje werd me aangesmeerd.
Geef zelf je mening over Kong Kha