Onderstaande recensie met verbazing gelezen. Wij eten hier regelmatig, zo ook gisteravond weer. Wederom een volle bak, wij hoefden niet lang te wachten en zoals altijd is was de keuze op de kaart weer groot. We hebben gekozen voor de asperges en deze waren geweldig. Wederom dus een geslaagde avond en wij komen zeker weer terug.
Na een eerste enthousiaste bezoek beginnen de gebreken steeds vervelender te worden. De slome bediening en de kleine keuze aan lekkere gerechten zorgen ervoor dat ik hier waarschijnlijk toch niet meer terug ga. Het oogt initieel erg leuk, maar uiteindelijk komt de ware aard toch naar boven. 't Is willen maar niet kunnen.
2en halve week geleden zijn we met 4 vrienden hier wezen eten, we kregen bij binnekomst al meteen de geweldige lach van de gastvrouw toegeworpen en vervolgens werden we naar onze plek geleid, een prachtig plekje aan t raam waar we, als we naar buiten keken, een geweldig zicht op de nijkerkse haven hadden,
t klapstuk van de avond was t dessert, we konden moeilijk kiezen dus hebben naar een proeverij (grand dessert) gevraagd en dit was geen probleem.. WOW! wat een geweldige avond, mede door de heerlijke wijnen was dit erg geslaagd..
Geef zelf je mening over Restaurant de Dolle Joncker