Kapitein Zeppos over zichzelf

U vindt Kapitein Zeppos in het pittoreske steegje ‘Gebed zonder End'. Lunch op het zonnige terras in de steeg of in de plantenrijke serre of wintertuin, waarvan het dak zich opent bij zwoele temperaturen. Geniet van onze klassieke brasseriegerechten in de feeërieke serre (wintertuin), de rustige salon of het genoeglijke café-gedeelte tijdens het diner.

1 2 3 4 5 ouder »

B1978 B1978 6 februari 2012

Goed restaurant/cafe. Altijd gezellig en goed eten, wijn en professioneel service. Ga er graag naar toe, met vrienden of voor een romantisch diner voor twee.

Rosariomc Rosariomc 6 januari 2012

Samen met een vriendin zou ik een gezellig avondje uit gaan, daarvoor besloten we bij Kapitein Zeppos te gaan dineren. Ik trakteerde want mijn vriendin was jarig. als voorgerecht namen wij beide de risotto die ons heel goed beviel. vervolgens nam mijn vriendin de mariscos en ik nam de kaasfondue, die erg mooi geserveerd werd in broodbol. als toetje namen wij de heerlijke Tiramisu. Wij hebben hier ontzettend gezellig gehad en heerlijk gegeten in de serre. het personeel was vriendelijk en heeft ons goed bediend die avond. Wij komen hier zeker terug. een echte aanrader.

annemeikedegroot annemeikedegroot 31 december 2011

Een nare ervaring: het voorgerechtje met vongole en gamba's bevatte ook gekookte mosselen. Deze smaakten en roken allemaal - op zijn zachtst gezegd - niet fris. Toen wij de ober hierover aanspraken ging hij met het gerecht naar de keuken, en kwam hij terug met de mededeling "ik ga hierover niet in discussie, maar de mosselen zijn gisteren ingepakt en vandaag aangekomen". Hij negeerde dus in feite mijn klacht over de kwaliteit van de mosselen. En ook al hoefde ik het gerecht niet te betalen, toch resteert na dit restaurantbezoek slechts een nare nasmaak.

rosaliedriessen rosaliedriessen 30 december 2011

Super sfeervol restaurant, maar het eten viel heel erg tegen. voor 34,50 voor een menu verwacht je wel iets meer dan een sukade die is klaargemaakt alsof het een biefstuk is (=taai stuk vlees). Of een vitello tonnato wat bestaat uit een plakje schouderham met wat tonijnmayo, een mellanzane die smaakt naar een homp kaas met pesto uit een potje... kwaliteit-prijs verhouding is naar mijn mening erg onder de maat. Voor zo'n menu prijs zou je wel een stuk hogere kwaliteit van eten mogen verwachten.

Raph Raph 24 november 2011

Een goed verborgen geheim in de Amsterdamse Binnenstad. Heerlijk gegeten. De antipaste zijn een klassieker.

RoderickvD RoderickvD 8 november 2011

Erg geinig restaurantje achter de Nes. Prima bediening, prima eten en leuk ingericht restaurant. Twee keer gegeten en ik kom zeker nog wel eens!

MeAm MeAm 9 mei 2011

Als voorgerecht had ik parmaham besteld, maar ik ben niet gek: dat was geen parmaham wat er op mijn bordje lag! Grote afknapper als er gelogen word over de ingrediënten. De saus van het hoofdgerecht was naar mijn idee niet vers maar uit een pakje, kwaliteit van het vlees op zich wel goed. Uiteindelijk heb ik veel goede avonden in Zeppos doorgebracht en denk ik dat er nog velen volgen, maar dan wel in het kroeg gedeelte, voor eten ga ik liever ergens anders heen...

harry1 harry1 7 november 2010

Zeppo is Zeppo niet meer. De kaart is een lachertje, er staat bijna niets op en het eens gezellige restaurant gedeelte lijkt meer op een cafetaria. Het enige aantrekkelijke op de kaart waren de mosselen. Deze waren verassend goed, lekker van smaak en 0 krakers. Bediening is ook weinig op aan te merken maar door de kille, ongezellige sfeer en de zeer beperkte keus is het toch niet (meer) mijn keus.

Zoot Zoot 22 oktober 2010

Vriendelijk personeel, goeie sfeer, eten is goed, ruimtes (bar en restaurant) zijn zeer origineel en het is er goed toeven.

minnos minnos 29 september 2010

Good service and excellent food. Last time I visited the restaurant was a few years ago, and I remembered it as offering very good food. I visited again last week and in 2 years the food has actually improved even more! Not cheap though.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Kapitein Zeppos